LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikaels ord om nya nya kollegan i Nyhetsmorgon

18 jul, 2023 
Moa Risberg
Mikael Sandström blev Soldoktorn i TV4 med hela svenska folket.
Efter hans medverkan i Nyhetsmorgon blev han en stående gäst.
Nu kommenterar doktor Mikael sin inhoppare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Mikael Sandström, 65, gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att ge tips och råd till programmets tittare om sjukdomar och hälsobesvär.

Han var då nyligen hemkommen från i resa till Thailand och såg då väldigt solbränd ut, något som flera tittare påpekade under doktorns medverkan i programmet.Efter sändningen strömmade kommentarerna in om tv-doktorn och smeknamnet Soldoktorn hade fötts.

Nu är överläkaren doktor Mikael en stående gäst i Nyhetsmorgon och hälsar ofta på och ger tittarna expert råd kopplade till hälsan.

Fann kärleken i TV4-profilen

Mikael Sandström fann kärleken i TV4-kollegan, Lotta Engberg, 60. Paret fann varandra på ett lite annorlunda sätt, det var nämligen Lotta som berättade att hon hade kunnat tänka sig att dejta den där Soldoktorn.

Efter att Lotta delat med sig av sitt intresse för tv-doktorn, träffades de båda av Amors pilar. Nu lever de som sambos i Göteborg.

Även om Lotta jobbar och leder allsång i programmet Lotta på Liseberg på måndagarna under sommaren, så har inte det hindrat sambon Mikael från att passa på att ta lite semester från tv-rutan under sommaren.

Mikael Sandströms ord om vikarien i programmet

Nyligen kunde tittarna se en ny doktor i morgonprogrammet på TV4, nämligen Robel Malki som hoppar in lite extra för Mikael i sommar.

Annons

”Det känns superkul! Hoppas jag kan leverera” skrev Robel till Hänt.

Han berättade då att han inte haft någon kontakt med doktor Mikael eller fått några tips men hoppades att de skulle kunna träffas i framtiden.

Till Hänt berättade doktor Mikael nyligen sina tankar om sin nya kollega Robel Malki i Nyhetsmorgon.

”Jag har precis börjat med semestern som är i princip skärmfri. Dvs optimerad återhämtning. Så jag har inte ännu sett min kollega. Omväxling förnöjer säkert” skriver Mikael Sandström i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons