Doktor Mikael Sandström ord efter lyckan – dottern stoppas

Doktor Mikael Sandström
Doktor Mikael Sandström tränar nu hårt för att hålla sig kvar i Let's Dance under några fler avsnitt än enbart premiären.
Detta då han hoppas på att barnen Mimmi och Marcus ska kunna närvara för att heja på sin pappa.
Annons

Under några veckors tid har Doktor Mikael Sandström nu tränat med dansproffset Malin Watson inför den kommande säsongen av TV4:s Let’s Dance. När Hänt träffar honom berättar han att det sakta men säkert går framåt.

Annons

– Träningarna är inte glamour, det är mer svett, säger Mikael och skrattar.

– Vi har väldigt kul, vi tränar hårt så det är väldigt mycket skratt och svett skulle jag säga, instämmer Malin.

Annons

Fortsätter med Nyhetsmorgon

 Trots att det läggs många timmar i danslokalerna kommer Mikael inte att försvinna från det populära programmet Nyhetsmorgon, där han är en återkommande profil sedan många år tillbaka. Att våren däremot blir hektisk är något som Mikale är väl medveten om.

– Det är knappt jag får ihop det, säger han.

Fokuset kommer nu främst att ligga på dansen vilket resulterat i att han fått lägga stetoskopet på hyllan under de närmsta månaderna. Under fredagarna hoppas han på att få barnens stöd, något som dock inte ser ut att bli helt lätt. Det är nämligen så att Mikael förväntas få sitt tredje barnbarn inom de närmsta veckorna.

Annons

– Jag har två barn, Marcus och Mimmi, som är 32 och 31. Mimmi hon är höggravid och kommer i stort sätt föda på premiären eller veckan efter. Så dem kommer nog inte att vara med då, säger han.

Doktor Mikael Sandström dotter Mimmi Källgren
Mikael Sandström hoppas på att dottern Mimmi kommer att kunna närvara under Let’s Dance.

Hoppas på att hålla sig kvar

Planen är dock att lyckas dansa så pass bra att svenska folket röstar kvar honom tills dottern hunnit föda och kan vara på plats igen.

– Vi har bokat in, så om jag överlever iallafall lite grann, så kommer de att vara med.

Annons

I nuläget är det dock oklart om någon av deltagarna kommer att kunna ha någon av sina stöttepelare på plats i programmets publik. Detta efter att regeringen stoppat alla evenemang där fler än 500 personen samlas, i ett försök om att minska spridningen av Corona-viruset.

Vi följer Folkhälsosmyndighetens rekommendation och kommer inte att ha publik i våra program”, skriver Lina Bergrén, presschef på TV och C More, i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…