ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Sandström om allvarliga sjukdomen – dagar efter Lottas insjuknande

03 nov, 2023 
Mikael och Lotta
Lotta Engberg insjuknade plötsligt förra veckan.
Nu kommer hennes sambo Mikael Sandström med ett besked gällande hennes hälsa samt kring hur han själv mår.
”Det känns som om jag har hostan från helvetet”, skriver han i ett sms till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Förra veckan kom nyheten om att vår allas älskade programledare Lotta Engberg, 60, råkat ut för coronaviruset. Hon bekräftade då att hon var sjuk och tvingades ställa in sin sändning av Bingolotto.

– Jag har tyvärr fått covid och ligger nerbäddad så kan inte jobba på söndag. Än en gång så tackar vi vår lyckliga stjärna att vi är två skeppare på bingoskutan, sa hon till TT.

I söndagens sändning av programmer fick vi istället se Daniel Norberg sköta programmet torts att det var hans lediga helg.

Nya uppdateringen om Lotta Engbergs hälsa – Mikael Sandström också sjuk

Sedan Lotta gick ut med beskedet kring sin hälsa har det varit tyst från hennes sida och många har undrat hur det egentligen är med henne. Men nu kan Hänt berätta att programledaren har frisknat till. Däremot visar sig hennes sambo Mikael Sandström, 65, drabbats allt värre.

Annons

”Lotta har tillfrisknat från covid medan jag släpar efter ca 2-3 dygn. Det känns som om jag har hostan från helvetet”, skriver Mikael i ett sms till Hänt.

Han fortsätter:

”Det ”lustiga ” är att det verkar som om det immunologiska svaret hos män är kraftigare vilket till viss del skulle förklara att män har jobbigare förkylningar rent vetenskapligt. Således inte bara en myt. Likaså gäller det febern. Jag kommer att ha feberskola på tisdag i Nyhetsmorgon och prata om detta”.

Mikael Sandströms tidigare ord om att leva med artros

I vanliga fall är både Lotta och Mikael friska typer. Mikael har däremot berättat för Hänt att han lider av artros, något som dock blev betydligt bättre efter att han genomgick en operation.

– Jag var med om en skada, jag höll på med tävlingsdans och vred knät. Jag hoppade, vred knät och då gick korsbandet av. Främre korsbandet, mediala minisken gick, och ledkapseln. Det här var 1982, då var jag 24 år men jag visste redan då att jag längre fram i livet kommer att få artros, vilket jag fick, sa Mikael till Hänt när han berättade om sjukdomen.

FOTO: TT

Annons