LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bekräftat: Lotta Engberg ersätts i Bingolotto – dagar efter avhoppet

27 okt, 2023 
Lotta Engberg är en av programledarna för Bingolotto.
Men inför helgens sändning kommer ett dystert besked – hon tvingas ersättas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Sedan flera år tillbaka är det Lotta Engberg, 60, som styr skutan i Bingolotto. Nytt för i år är att hon gör det tillsammans med kollegan Daniel Norberg, 33.

Nu kan hon dock komma med ett dystert besked – nämligen att hon tvingas stå över helgens bravader.

– Jag har tyvärr fått covid och ligger nerbäddad så kan inte jobba på söndag. Än en gång så tackar vi vår lyckliga stjärna att vi är två skeppare på bingoskutan, säger hon till TT.

Han ersätter Lotta Engberg i Bingolotto

Lotta och Daniel brukar varva sändningarna så att den ena köra två söndagar i rad och sedan är man ledig två söndagar i rad. Nu i helgen skulle det ha varit Lottas tur i rutan, men nu blir det alltså Daniel som får ta ett extra pass.

Annons

– Självklart hoppar jag in istället för Lotta om hon känner sig sjuk. Hon hade gjort detsamma för mig. Jag hoppas att hon snart mår bättre igen!! Vi ska se till så att det blir ett MINST lika sprakande och underhållande Bingolotto på söndag ändå, säger Daniel till Hänt.

På söndag väntas det bli en riktig musikupplevelse mellan Bingo-varven. Bingolotto får nämligen besök av artisterna Jessica Andersson och Johanna Beijbom, Martin Stenmarck. I vanlig ordning ser vi även husbandet under ledning av Mattias Bylund.

Lotta Engberg hoppar av Lotta på Lisberg

Beskedet om insjuknandet kom bara dagar efter Lotta meddelade att hon hoppar av Lotta på Lisberg.

– Vi har haft 20 härliga år som fyllt våra somrar med underhållning, allsång och fantastiskt mycket glädje tillsammans, sa Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

I nuläget är det fortfarande oklart om det kommer bli någon annan som ersätter Lotta i Lotta på Liseberg. Men i nuläget är programmet nedlagt.

FOTO: TT

Annons