ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Doktor Mikaels starka reaktion efter Lotta Engbergs beteende

07 sep, 2022 
LOTTA ENGBERG, DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM
Doktor Mikael och Lotta Engberg har varit ett par i ungefär två år.
Än idag sprudlar kärleken mellan paret men det finns ett beteende som TV4-doktorn ibland kan störa sig på.
Annons
Tre snabba frågor med Mikael SandströmBrand logo
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Lotta Engberg, 59, och Doktor Mikael Sandström, 64, fick kontakt efter att Lotta sagt i en intervju att hon hade kunnat tänka sig att dejta "Soldoktorn". Lotta har sedan berättat att uttalandet fick så stor uppmärksamhet och hon kände att hon behövde ta kontakt med Mikael för att säga förlåt.

Istället ledde det till en och annan dejt och idag är de ett par!

Idag har de varit ett par i drygt två år och sedan mars 2021 så bor de även ihop. Tillsammans har de också en hund. I Nyhetsmorgon har de berättat om vad de tror är nyckeln till ett lyckat samboskap.

– Det gäller nog att tolerera varandras olikheter för att kunna uppskatta varandras likheter, sa Mikael då.

Doktor Mikael om känslorna inför utlandsresan

När Hänt når Doktor Mikael berättar han om massa nya projekt som han har på gång. I princip hela sommaren har han tillbringat ute i skrivarstugan på hans landställe för att skriva sin nya bok. Syftet är att kunna nå ut till ännu fler människor som behöver vårdtips.

Annons

– Den är planerad till mars, men vi har precis haft fotografering för omslag och sådär. Sedan så ska den redigeras och det ska flyttas kapitel fram och tillbaka och sådär. Det är mycket pyssel, förklarar han för Hänt.

Snart bär det även av utomlands för paret. För andra året i rad ska de nämligen åka till Kreta. Förra året när de var där hände dock något otäckt och hela ön började skaka. Jordskalvet mätte magnituden 6,2 på Richterskalan. Detta är dock inget som skrämmer Lotta och Mikael inför årets resa.

– Nej vi är inte rädda för någon jordbävning. Det var ju en dyster tillställning förra året med någon som dog. Men det var ju några mil ifrån där vi bodde då. Men nej, det är inget vi tänker på, förklarar Mikael för Hänt.

Doktor Mikaels starka reaktion på Lottas beteende

På tal om resor så berättar doktor Mikael om vad som är det bästa med att resa med Lotta.

Annons

– Det är att vi är rätt roliga alltså. Vi har kul tillsammans och vi pratar och pratar och pratar. Och det är aldrig några problem med henne, då är det jag som är problemet. Jag är den grinige, men hon är ju glad hela tiden, säger han till Hänt och berättar mer om beteendet:

– Så då blir jag sur på det då. "Du kan ju fan inte va glad när det är förseningar", "jo men det löser sig", svarar hon alltid då.

Nu hoppas vi att doktor Mikael och Lotta får en trevlig resa till Kreta!

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons