ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikael och Lottas bråk i Fångarna på fortet: ”Hets”

07 sep, 2023 
Frida Eklöf
Jennifer Iversen
Doktor Mikael, Lotta Engberg
TV4:s långkörare Fångarna på fortet är tillbaka med en sprillans ny säsong.
Nu berättar Sebastian Tadros för Hänt om hur det var att spela in programmet tillsammans med Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”Brand logo
Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”

TV4:s långkörare Fångarna på fortet är tillbaka med en sprillans ny säsong.

Programmet har sänts sedan år 1990 och är än idag populär familjeunderhållning där hemma i tv-sofforna. Sedan 1992, står radarparet Gunde Svan och Agneta Sjödin för programledarinsatserna.

Deltagarna får ta sig hela vägen ut till Fort Boyard för att göra upp om vinsten. Fortet är enligt TV4 en försvarsanläggning belägen utanför La Rochelle i Frankrike. Men det har dock aldrig använts för att försvara något.

Sebastian Tadros avslöjar Doktor Mikaels och Lotta Engbergs bråk

En som besökt Fort Boyard flertalet gånger är ingen mindre än programledaren och tv-profilen Lotta Engberg, 60. Och i januari tidigare i år hade vi möjligheten att se henne genomföra utmaningar i tv-rutan igen, denna gång med sambon Mikael Sandström, 65, och youtubern Sebastian Tadros, 26, vid sin sida.

När Hänt träffar Sebastian för en intervju berättar han hur det var att spela in Fångarna på fortet tillsammans med Mikael och Lotta. Det visar sig att det fanns en händelse som skedde bakom kulisserna som tittarna inte fick se.

Annons

– Det är alltid hets på Fångarna på fortet, alla vill ju vinna och alla vill göra sitt bästa. Att ha doktor Mikael och Lotta i varsitt lag, de kommer ju gnägga på varandra liksom, så är det ju. De är ju en duo, det är som att Jocke och Jonna är i ett lag, de hetsar ju mot varandra. Jag är ju inte i par med någon men ändå hetsar jag mot alla andra för mig är det viktigt att vinna, säger Sebastian till Hänt.

Så det var lite hets då?

– Det var hets, ja men verkligen!

Lotta och Mikaels mysiga sommar ihop – bilderna från lyxiga sommarhuset

Lotta har haft en minst sagt intensiv sommar då hon varje måndag stått på Lisebergsscenen och programlett Lotta på Liseberg som i år firar 20 år.

Och efter de hektiska månaderna passade hon på att njuta av lite ledighet tillsammans med Mikael.

På bilderna syntes Mikael sittandes framför brasan och att semesterboendet är ett ställe där paret kan njuta av lugnet var tydligt. Tidigare har det dock varit på tal om att de ska köpa sig ett ställe utomlands också, närmare bestämt i Spanien, men om det blir av återstår att se.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons