Dogge Doggelitos om relationskampen med Claudia efter sonens födsel

Dogge doggelito och Claudia
Dogge Doggelito och flickvännen Claudia Sierpe Apablaz fick nyligen sonen Manolito.
Förutom mys med den fyra månader gamla bebisen så har den senaste tiden även kantats av en hel del bråk.
– Det har varit tufft, säger rapparen i en intervju med Hänt.
Annons

Douglas ”Dogge Doggelito” León och flickvännen Claudia Sierpe Apablaza blev i april föräldrar till sitt första gemensamma barn – sonen Manolo ”Manolito” León. Rollen som pappa var dock inget som var nytt för Dogge, han har nämligen flera barn sedan tidigare och trivs bra med att vara förälder.

Annons

Hela graviditeten hölls hemlig men när sonen kommit till världen delade Dogge med sig av den stora nyheten på Instagram.

Stora lyckan över sonen

I augusti dök rapparen upp i ett helt nytt tv-program, nämligen TV3:s Drömfällan. Där får tittarn följa svenska kändisar när de öppnar upp om sin privatekonomi för Lyxfällan-experten Magnus Hedberg. Redan i premiäravsnittet syntes Dogge.

Annons

Inför programmets premiär träffade Hänt honom på en pressträff. Trots att sommaren har varit annorlunda menar Dogge ändå att han har haft det bra.

– Jag har blivit pappa för sjätte gången och det känns jättekul. Det är en välsignelse liksom man är så glad att få nya barn och att få lukta på en bebis. Det är det vackraste i livet, säger Dogge till Hänt.

– Han är fyra månader nu och han mår jättebra. Han växer så att det knakar och han börjar gurgla. Snart börjar han krypa och det. Jag har fått följa med på BVC och sånt så det har varit fantastiskt. Det är kul.

”Det har varit tufft”

Även resterande familjemedlemmar mår bra men något som tynger Dogge är då han behöver lämna familjen för att ge sig iväg på spelningar.

Annons

– Familjen mår bra. Vi krigar på och kämpar. Det har varit tufft med mitt jobb, jag har rest mycket och man saknar ju alltid Manolito väldigt mycket men det är som det är. Jag har varit sångare så länge så det är en del av mig, säger han.

Gällande framtiden så känner sig rapparen inte klar som pappa. Han skulle nämligen gärna utöka familjen om möjligheten finns.

– Jag hoppas alltid på fler barn men man kan inte ha den hetsen på en kvinna. Det måste få komma naturligt.

Öppnar upp om bråken

Även om Dogge och Claudia nu njuter av bebismys så har inte den första tiden bara inneburit glada stunder, erkänner artisten.

– Man brukar säga att när man har småbarn det är då relationen testas på riktigt. Man får sova mindre, det är mycket stress och det finns någon statistik att man skiljer sig mest under småbarnsåren. Så det har varit berg- och dalbana fram och tillbaka men vi kämpar på, säger han och fortsätter:

Annons

– Det blir tjafs och bråk ibland för att vi är trötta båda två liksom. Barn som ska ha mat var tredje timme kanske, det är mitt i natten och man är trött men det funkar bra ändå. Det har funkat bra än så länge så vi hoppas att det håller i sig.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…