ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Dit flyttar Per Andersson efter uppbrottet från Malin Karlsson

13 jan, 2023 
Per Andersson
Nyligen gick komikern Per Andersson och Malin Karlsson skilda vägar.
Nu kommer det fram att han flyttat ifrån den gemensamma bostaden.
Här bor han nu!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

I slutet på förra året kunde komikern Per Andersson, 46, komma med beskedet att han och Malin Karlsson, 49, gått skilda vägar efter 25 år tillsammans. De var förlovade men har nu brutit förlovningen. Och trots att paret var förlovade sedan 2003 blev det aldrig något bröllop.

Under sina år ihop fick de sönerna Ture, 12 och Tage, 15.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, berättade Per i talkshowen.

Dit flyttar Per Andersson efter uppbrottet från Malin

Nu visar det sig att Per har tagit sitt pick och pack och flyttat från det gemensamma kedjehuset i Täby till en egen lägenhet i samma område. När han gästade Gry Forssell med vänner på Mix Megapol fick han frågan om han börjat dejta något än varpå han svarar att han knappt hunnit packa upp alla flyttkartonger.

Annons

– Nej jag håller fortfarande att på att packa upp flyttkartonger och sådant, herregud! Jag har inte fått upp stekpannan än, nu tar vi det lugnt! berättar Per.

Till Hänt bekräftar Per:

”Japp, jag har flyttat till en lägenhet nära där vi bodde innan. Så nära att barnen tycker det är som att vi har en till toalett hemma! Så det känns kanon!”, skriver han i ett meddelande.

Så är relationen mellan Per Andersson och Malin Karlsson idag

Relationen mellan Per och Malin efter uppbrottet verkar fortsatt bra och han har tidigare hyllat sitt ex på sin Instagram och berättade samtidigt att de skulle fira in det nya året tillsammans.

Annons

Goa Malin! Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade! Vi är de bästa av vänner, nästan grannar och ett kanonteam! Vi känner oss modiga och starka! Vi kommer absolut att synas ihop men vi är inget par längre.Vi kommer fortsätta stötta varann och värna våra fantastiska barn”, inleder Per.

Och snart ska vi fira nyår ihop. Per ska gå på Malins revy i Åkersberga och Malin ska se Per i Peter Pan går åt helvete! Såklart! Tack för fina minnen och fantastiska år”, avslutar Per.

Per Anderssons ord om att börja dejta – efter uppbrottet

Per har alltså inte gett sig ut för att dejta ännu och när Hänt träffade honom på röda mattan inför smygpremiären av humorprogrammet LOL där han är aktuell så berättade han att han får se i framtiden.

Du är ju nybliven singel, ska du ut och börja dejta nu?

– Åh herregud, det har jag inte en aning om. Jag har inte ens packat upp julsakerna, så jag ska börja med det. Jag har inte kommit så långt ännu, säger Per Andersson.

Så du kanske dyker upp på Tinder snart då?

– Ja vem vet, det kanske är någon som ger det till mig i julklapp, får det av morsan såhär "jag har loggat in dig på Tinder". Nej men det får vi se, säger han skämtsamt.

FOTO: Ali Lorestani / TT

Annons