ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Andersson framtidsavslöjande med Malin – dagar efter uppbrottet

03 dec, 2022 
André Färnsveden
Per Andersson och Malin Carlsson.
Nyligen berättade Per Andersson att han och Malin Karlsson har brutit sin förlovning.
Men nu kommer han med ett nytt avslöjande – om deras framtid efter uppbrottet.
Snart så ska vi fira...”, skriver Per.
Annons
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Per Andersson, 46, avslöjade nyligen att han inte längre var förlovad med Malin Karlsson, 49. Paret hade varit med varandra i 25 år och delar barnen Ture, 12 och Tage, 15.

De båda hade sett varandra på scen vid olika tillfällen men träffades först på Musikhögskolan i Göteborg.

– Det började med att jag såg Malin på scen för 17 år sedan och tänkte ”Jävlar, hon hade utstrålning”. Så hade hon sett mig på scenen. Vi råkade mötas på en fest på Musikhögskolan i Göteborg och så började vi prata, har Per berättat för Hänt.

Även om de var tillsammans i väldigt många år, och förlovade sedan 2003, blev det aldrig något bröllop.

Per Anderssons avslöjande i Carina Bergfeldt

En av gästerna under fredagens Carina Bergfeldt var just Per Andersson. Vid ett tillfälle i programmet kommer han in på familjen, och avslöjar då det nya beslutet med fästmön Malin.

Annons

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, säger Per i programmet och fortsätter:

– Det här gör vi tillsammans, och ta det här steget på ett vuxet och rimligt och moget sätt ändå.

Per Andersson avslöjar framtiden med Malin

Under sitt avslöjande i talkshowen förklara Per att relationen mellan honom och fästmön är bra, trots brutna förlovningen. Något som han även poängterar i ett Instagram-inlägg, där han hyllar Malin.

Goa Malin! Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade! Vi är de bästa av vänner, nästan grannar och ett kanonteam! Vi känner oss modiga och starka! Vi kommer absolut att synas ihop men vi är inget par längre.Vi kommer fortsätta stötta varann och värna våra fantastiska barn”, inleder Per.

Vidare avslöjar Per att de även kommer att fira nyår ihop och fortsätter stötta varandras karriärer genom att befinna sig på plats.

Och snart ska vi fira nyår ihop. Per ska gå på Malins revy i Åkersberga och Malin ska se Per i Peter Pan går åt helvete! Såklart! Tack för fina minnen och fantastiska år”, avslutar Per.

Hänt har sökt Per Andersson utan framgång.

FOTO: SVT, Karin Törnblom/TT

Annons