Idol 2023 marknadsföring banner

Distansen blev för svår – Emma Stone och Andrew Garfield tar en paus

08 apr, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Det blev för svårt att hålla liv i kärleken på distans. Emma Stone och Andrew Garfield tar en paus i förhållandet.
Annons

De har varit oskiljaktiga sedan arbetet med “The amazing Spider man” 2011, men nu ryktas det om uppbrott.  Efter drygt tre år tillsamman ska Emma Stone, 26, och Andrew Garfield, 31, ha tagit en paus från varandra.

– De är båda slavar under sina scheman, säger en källa i Spindelmannenstjärnans närhet enligt People.

Emma Stone och Andrew Garfield har inte setts tillsammans sedan den sjunde januari. Foto: Bulls

Paret har inte setts tillsammans sedan den sjunde januari och när det vankades Golden Globe och Oscarsgala tidigare i år fick Emma gå själv. Andrew har för tillfället fullt upp med inspelningarna av Martin Scorseses, 72, nya film “Silence”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han har kastat sig in i projektet på bekostnad av allt annat, säger källan.

Under tiden ska “Birdman”-stjärnan ha tillbringat mycket tid med sin bror Spencer Stone, 24, i Los Angeles. Det finns dock fortfarande hopp för de tidigare så kära skådespelarna. Andrew går av sitt inspelningspass i maj och så länge inte Emma får fullt schema igen kommer de att kunna ses.

Annons

– Det är en sån situation där bara Andrew och Emma kan veta om de kommer att plocka upp där de var eller separera, säger källan.

 Andra läser även:

Annons