Anton Ewald om knarkskandalen: "Det var ett stort misstag"

Anton Ewald avslöjade under påsken att han åkte dit för ringa narkotikabrott, ett misstag som han nu ångrar oerhört. "Jag körde i mig både kokain och marijuana", berättar han i TV4 "Nyhetsmorgon".

Anton Ewald, 21, berättade under en intervju i TV4:s “Nyhetsmorgon” i går att han åkt fast för ringa narkotikabrott.

– Jag skulle in i studion och vara kreativ och körde i mig både kokain och marijuana. Någon timme senare kom polisen för att grannen klagat på hög musik. De trodde vi hade fest, och så blev vi visiterade och fick göra kissprov och det blev förhör, berättar han i programmet.

Anton skäms över det han gjort. Foto: IBL

Anton skäms över det han gjort. Foto: IBL

Händelsen inträffade för två månader sedan. Artisten har erkänt sig skyldig till brottet och därför blir det ingen rättegång utan han kommer att få ett strafföreläggande.

Nu ser det ut som att knarkbrottet kan hota Antons USA-satsning. Han har planerat att åka till USA i sommar, men brottet gör att han riskerar nekas inträde i landet skriver Aftonbladet. Än så länge har ingen dom fallit, så det är för tidigt att säga hur det kommer att bli.

Anton Ewald själv är mycket ångerfull över det inträffade.

– Jag ångrar det jag gjorde den kvällen och det var ett stort misstag. Jag har djup ångest och jag skäms otroligt över det val jag gjorde, främst för att jag har gjort personer i min närvaro besvikna på mig. Nu vill jag bara försöka lägga det här bakom mig och se framåt och lägga all min energi på musiken, skriver han på Facebook.

Andra läser också:

Gunilla Persson: ”Jag bråkar aldrig – det är de andra fruarna som bråkar med mig!”  

Katrin Zytomierska: ”Min son är lika intellektuell som en hund”

Hemma hos familjen Beckham: Lyxvilla för 98 miljoner i Florida

SENASTE NYTT!