Detaljen i nya bilderna på Helena Seger och Zlatan

Oron för familjen – efter detaljen i nya bilderna på Helena Seger och Zlatan
Framtiden för Zlatan Ibrahimovic, Helena Seger och barnen är oviss, vart Zlatan spelar nästa säsong står ännu inte klart.
Men nya bilder av familjen skvallrar om att de har fått sig en rofylld semester trots osäkerheten.
Annons

Vart Zlatan Ibrahimovic kommer att spela nästa säsong är fortfarande oklart. Italienska medier har rapporterat om att fotbollsspelaren sannolikt stannar i sin nuvarande klubb AC Milan. Däremot finns det inget nytt kontrakt än, och det ryktas om att Zlatan har svårt att komma överens om ett nytt kontrakt med klubben.

Annons

– Det krävs två om man ska gifta sig. Om ”Ibra” inte ville stanna så skulle det inte finnas samtal. Men just nu pratar vi, säger Zlatans agent Mino till Sky Italia, enligt Expressen.

– Vi diskuterar men vi har inget avtal ännu. Jag tror inte det är en ekonomisk fråga, snarare en fråga om övertygelse och stil.

Annons

Under våren har Zlatan tillbringat en hel del tid i Sverige, något som inte var planerat. I och med Covid-19 blev det ingen fotboll i Italien, utan istället återförenades han med Helena Seger och barnen Maximilian och Vincent hemma i Stockholm. Och nog nöjt han en aning av det trots att inget blev som tänkt.

– Jag gillar att vara hemma, jag rör mig inte så mycket ute, utan trivs bäst i mitt eget hem, sa han till Svenska Dagbladet i samband med den hastiga flytten hem till Sverige.

Melli

Framtiden för familjen är fortfarande oviss, men trots det har de kunnat njuta av sommaren. När familjen fångats på bild under sommaren har det minst sagt sett rofyllt ut. De har bland annat hängt i Saint-Tropez på franska rivieran, där mycket tid har tillbringats på Zlatans lyxyacht.

Annons

Lyxyachten köpte Zlatan för några år sedan och den uppges vara värd någonstans mellan 100 och 200 miljoner kronor. Den är nästan 30 meter lång och kan komma upp i 27,5 knop. Den ska också vara utrustad med en cocktailbar, ett garage för en mindre båt på upp till 4,45 meter och vattenskotrar.

Kärleken mellan Helena och Zlatan, som alltid varit förtegna om sin relation, har tydligt synts på sommarens bilder. På en av bilderna kan vi se hur Zlatan bär omkring på Helena, och både Zlatan och Helena ler och skrattar.

Det är inte det enda som är lekfullt i bilderna. Zlatan ser minst sagt road ut.

FOTO: TT
Annons
FOTO: TT

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…