LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det tycker Carola om Amadeus flickvän Matilda – sanningen kommer fram

17 okt, 2023 
Matilda, Amadeus och Carola
Amadeus Sögaard och Matilda Linderoth har varit ett par i många års tid.
Men vad tycker egentligen mamma Carola Häggkvist om sonens flickvän? Jo, så här ligger det till!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Carola Häggkvist, 57, är mamma till sonen Amadeus Sögaard, 25, och dottern Zoe Häggkvist, 14. Nyligen avslöjade artisten att dottern funnit kärleken och skaffat pojkvän.

Även Amadeus har stor lycka i kärlekslivet då han och flickvännen Matilda Linderoth varit tillsammans i många år. Paret träffades redan innan gymnasiet och kilar än idag stadigt.

Runar Sögaards uppmaning till Amadeus efter kärlekslyckan

Idag är Matilda en given del av familjen men någon som till en början inte var helt nöjd med Amadeus förhållande var pappa Runar Sögaard, 56. I en tidigare intervju med Hänt har han berättat om vad han sa när paret till en början blev tillsammans.

Annons

– De var ihop när de gick i första klass på gymnasiet. Jag sa att jag tyckte att han skulle göra slut med henne och då var de i från varandra i två och ett halvt år, och sen blev de ihop igen. Nu är de lyckliga och fantastiska ihop, sa då Runar till Hänt.

Han tillade även att han och Matilda går fint ihop.

Carolas ärliga ord om Amadeus flickvän Matilda: ”Bonus i livet”

Men hur ligger det då till med relationen mellan Carola och Matilda? Jo, Carola har också uttalat sig om Amadeus kärlek. I en tidigare intervju med Expressen berättade hon om den stora lyckan.

– Familjemiddagen har vi hos min goda nyfunna väninna, som är Amadeus flickväns mamma. Det är tjejligan och Amadeus, sa då Carola.

Vidare fick hon frågan om hur det är att vara svärmor, varpå Carola svarade:

– Det är jätteroligt! Det är bonus i livet – det blir bara bättre och bättre med åren. Jag får ha glada barn, och Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad.

FOTO: TT

Annons