LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det gjorde Ola-Conny Wallgren med bonusen från Ullared

07 feb, 2023 
OLA-CONNY WALLGREN
De anställda på Gekås Ullared har fått ta del av en bonus! Nu berättar Ullared-profilen Ola-Conny vad han gjorde med sina pengar. – Det har ju varit en jobbig tid, säger Ola-Conny till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Trots ett tufft ekonomiskt år så har varuhuset Ullared ändå gått med vinst. I årsredovisningen visade rapporter att de anställda på Gekås Ullared får en bonus på 14 miljoner kronor att dela på.

– De här pengarna vi har fått och eftersom det gått så bra med mina aktier så har jag skänkt väldigt mycket pengar. Jag har skänkt till dövas riksförbund och psykiatrifonden, för jag tycker väldigt synd om dem, förklarade Morgan och fortsatte:

– När jag jobbar på Gekås kom det en döv tjej och kramade om mig och då tänkte jag nej fy fasen vad synd det är om denna människa och sådant. Så därför har jag valt att skänka mycket av mina pengar.

Annons

Så är Ola-Connys relation till Morgan

Någon annan som blivit folkkär i och med tv-serien Ullared är ju Ola-Conny Wallgren, 59. Tillsammans med Morgan och profiler som Gunnel och Maritta har de blivit otroligt omtyckta av svenska folket.

Morgan och Ola-Conny har en väldigt fin relation till varandra och förutom att vara goda vänner så har de även en liten business ihop. De säljer nämligen bröd och chips.

– Den är väl väldigt bra och vi håller kontakten. Vi träffas väl varje dag och sedan som jag säger till press och media, det är inte så att han ringer till mig en lördagskväll och vill ta bussen in till Falkenberg och sätta sig och festa och sådana där grejer, han är ju lite äldre än mig och sådär, har Morgan tidigare berättat för Hänt.

Men tillbaka till bonusen. Morgan skänkte alltså stor del av sin bonus, men för Ola-Conny var läget lite annorlunda.

– Ja, alltså jag kan säga att den här dyra elräkningen förstörde lite av den bonusen. Men jag är glad att jag fick den bonusen och det är väl upp till var och en vad man ska lägga sina pengar på. Jag sparar väl dem helt enkelt och använder dem till något som är nyttigt och något som är onyttigt, säger Ola-Conny till Hänt och fortsätter berätta hur dyr elräkningen var:

Annons

– Ja du, den gick väl på nästan 11 000. Normalt sett brukar jag ha en elräkning på kanske 1500 när det är som kallast, det var fruktansvärt.

Det gjorde Ola-Conny med sin bonus – det gick pengarna till

Hur mycket bonusen egentligen rör sig om väljer Ola-Conny att hålla för sig själv.

– Det kan jag inte säga, eller kan och kan, men jag tycker inte det finns någon anledning. Alla som jobbar på Gekås och har jobbat heltid får bonus, det är jämt fördelat över lag. Så jag får ju inte mer än någon annan och sedan är det skatt på det också.

– Men det tycker jag alla är värda, alla är värda det. Med tanke på det som varit nu och alla dessa kriser och prishöjningar på bensin och el och allt så tycker jag att det var helt fantastiskt, välbehövt.

– Att läka alla dessa sår höll jag på att säga, för det har ju varit en jobbig tid och alla var värda det.

Ola-Conny konstaterar att han ska spara mer i fortsättningen, så att han är mer förberedd på oväntade utgifter.

– Jag kommer väl nog att spara mer än vad jag gjort innan. För att vara beredd på att saker och ting kan ju faktiskt ändra sig igen men då är man beredd. Man behöver ju inte bränna allt.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons