Det har Jesper Fröidh gjort efter Paradise hotel

Jesper Fröidh

För åtta år sedan var Big brother-aktuella Jesper Fröidh med i Paradise hotel.
Nu berättar han för Hänt vad han har gjort sedan dess.
Så blir nya Big Brother
Slå på ljud

Äntligen är det dags för succéprogrammet Big brother att köra igång igen och precis som förra året är det Malin Stenbäck som leder programmet. Men till skillnad från tidigare år så är det Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrong som kliver in som Malins sidekicks, och tillsammans kommer de att gräva i allt som händer i den spektakulära showen.

Det är en blandad kompott som kliver in i Big brother-huset i hopp om att kamma hem den ärofyllda vinsten och storkovan på en miljon kronor. Men medan de flesta av deltagarna är okända är det en som varit med i matchen förr – nämligen Jesper Fröidh.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför känner du igen Jesper Fröidh

Det är inte första gången som Jesper gör reality-tv i sitt liv. För åtta år sedan kunde man nämligen se honom kliva in på lyxhotellet i Mexiko för att göra Paradise hotel, och tillsammans med stora realitystjärnor som Samir Badran och Aina Lesse bjöd han på en riktig dundersäsong.

Men sedan dess har det varit tyst från realitystjärnan. Nu berättar han för Hänt vad han har gjort sedan han stod i rampljuset senast.

Det har Jesper Fröidh gjort efter Paradise hotel

När Hänt frågar Jesper vad han har gjort efter sin tv-succé för åtta år sedan berättar han att han mest har levt det så kallade "svensson-livet".

– Man hade ju en liten barturné där man åkte runt och fick betalt för att dricka öl, men sen har man kommit in i svensson-livet, säger han innan han fortsätter:

– Jag hade kul i typ ett halvår men sen kommer man tillbaka till vardagen igen.

Däremot berättar han att han har träffat sitt livs stora kärlek, och trots att han inte haft tankar på barn tidigare börjar han nu sakta men säkert att ändra sig.

– Vi träffades på en kompis fest och när jag går in i huset har vi varit tillsammans i ungefär 100 dagar, berättar han innan han fortsätter:

– Jag har inte tänkt på barn innan men nu när det känns som att man har hittat den rätta så blir det ändå att man känner att kanske.

Flickvännen om Jespers deltagande i Big Brother

Trots att det kanske inte alltid är uppskattat att ställa upp i ett realityprogram när man är i ett förhållande verkar Jespers tjej vara väldigt stöttande.

– Jag frågade innan och hon är väldigt stöttande och tycker det ska roligt, berättar han.

LÄS OCKSÅ: 6 saker du inte visste om Big brother-programledaren Arantxa Álvarez

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya lyxhus – egna orden om villan i Björnrike

FRÅN FÖRSTASIDAN