danny saucedo

Det här är Danny Saucedos okända bror Leandro Saucedo

Danny Saucedo

Den hyllade artisten Danny Saucedo är ett namn som de flesta i Sverige känner till.
Men hans mindre kända bror Leandro Saucedo har hållit sig undan rampljuset.
Så här ser han ut!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”
0:52

Efter reklamen: Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

(0:52)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Danny Saucedo, 37, slog igenom i Idol 2006 och har sedan dess haft en otrolig karriär där han sjungit sig in i svenska folkets hjärtan.

Men Danny heter egentligen något annat. Hänt har tidigare avslöjat att Danny Saucedo bara är ett artistnamn och att han egentligen heter Daniel i förnamn, och dessutom har ett till efternamn.

Det här är Danny Saucedos bror Leandro Saucedo

Det är inte bara Danny som har Saucedo som namn utåt. Dannys mindre kända storebror Leandro Saucedo, 39, har tidigare varit en del av ledningsgruppen på poddföretaget Acast, där han arbetat en längre tid.

Han lämnade sin tjänst i början på 2023 för att söka sig till nya äventyr. I ett inlägg på sin Linkedin skriver han att han dock först ska ta lite ledigt för att spendera tid med sin familj och vänner.

I och med att stjärnans bror håller sig undan rampljuset för det mesta så får allmänheten sällan se bilder på honom.

Leandro Saucedo

Leandro Saucedo och Piotr Grzechowski.

Karin Törnblom/TT

Men på premiären för Dannys show trädde brodern och pappan Piotr Grzechowski fram. Där fångades de båda på bild 2017 på Hamburger Börs.

Danny är just nu aktuell med en sommarturné, vilket han har delat med sig av bilder ifrån på sin Instagram där flera följare kommenterat med lyckliga tillrop.

”Längtar efter på att få följa med barnen till hans konserter”, skriver en följare.

”Längtar ihjäl till Karlstad 19 augusti. saknar er!!”, skriver en annan.

Men det är inte bara svenska följare som skriver, Danny har nämligen en hel del internationella fans.

”This makes me so happy. I can't wait for Friday next week. I am so excited for your concert in Åhus. I really hope we can take a picture together. would make me so happy. Sending you lots of love from Germany!”

Vilket översätts till:

”Det här gör mig så glad! Jag längtar efter fredag nästa vecka. Jag är så taggad på din konsert i Åhus. Jag hoppas verkligen att vi kan ta en bild ihop. Det hade gjort mig så glad. Skickar massa kärlek från Tyskland!”

Hans före detta flickvän Molly Sandén har också nyligen fått barn med pojkvännen David Larsson, vilket Danny kommenterade på till Hänt tidigare i år.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN