ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedos första ord om Molly Sandéns gravidlycka

15 feb, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Molly Sandén avslöjade nyligen att hon var gravid.
Nu har expojkvännen Danny Saucedo uttryckt sin första ord om hennes gravidavslöjande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

Molly Sandén, avslöjade nyligen att hon väntar sitt första barn tillsammans med musikern David Larsson. Paret träffades 2019 och när Hänt mötte David två år senare uttryckte han starka ord om sin flickvän.

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det bli tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, sa han då.

Men innan Molly fann kärleken i David, var hon tillsammans med Danny Saucedo. Nu talar artisten ut om exflickvännens gravidlycka.

Molly Sandén om varför det tog slut med Danny

Molly Sandén och Danny Saucedo var ett par i sex år innan de gick ut med beskedet att de gått skilda vägar. Molly har tidigare delat med sig till Dagens Nyheter varför relationen tog slut.

Annons

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, har Molly Sandén sagt till tidningen.

Molly berättade även att de hade kommit överens om hur de skulle berätta för offentligheten att de gjort slut, men att det inte blev helt som de hade tänkt.

– Det är klart att vi har pratat om det, när vi skulle gå ut med det och hur. Men sedan blev det inte som det var planerat ändå.

Danny Saucedos första ord om Mollys graviditet

Men idag har ex-paret gått vidare och båda har hittat kärleken i nya partners. Danny Saucedo i flickvännen Anna Ericsson och Molly Sandén i David Larsson – som hon nu väntar barn med.

När Hänt träffar Danny på röda mattan på eventet Daisy Beauty Awards delar han med sig av sina första ord om Mollys graviditet.

Har du grattat henne?

– Nej vi hörs inte, berättar Danny.

Men efter det skickar han ett stort grattis till Molly och säger:

– Fan vad kul.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons