ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engbergs okända ersättare i Lotta på Liseberg – nu avslöjas krisplanen

26 jun, 2023 
Lotta Engberg har stått på Lisebergs-scenen i 20 års tid och i sommar är inget undantag.
Men vad sker om hon plötsligt är sjuk en måndag? Det kan Hänt nu avslöja.
”Vi har en krisplan redo”, skriver Jonathan Nordin, exekutiv producent för Lotta på Liseberg i ett mail till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, har klivit upp på Lisebergs-scenen varje måndag, hela somrarna, i över 20 års tid. I år firar det omåttligt populära allsångs-programmet Lotta på Liseberg jubileet med en fartfylld och spännande säsong.

”Jubileet kommer uppmärksammas under hela säsongen. Varje program kommer innehålla ett nostalgi-inslag, en huvudgäst och ett humorinslag. Vi har gått igenom vår historia och sett vilka som varit här flest gånger”, skrev Sofia Wikstedt, pressansvarig för Liseberg i ett mejl till Hänt när hon förklarade firandet.

Det händer om Lotta Engberg blir sjuk i Lotta på Liseberg: ”Krisplan”

Tillskillnad från SVT:s Allsång på Skansen som nu inför sommaren står med en alldeles ny programledare så har Lotta Engberg aldrig bytts ut. Med tanke på programmets titel känns Lotta som en given del av hela programidén, men vad händer egentligen om Lotta skulle bli sjuk och därmed inte kunna leta det direktsända programmet? Nu avslöjas sanningen om den okända planen som faktiskt finns redo.

Annons

"Vi har en krisplan redo för eventuella oplanerade händelser. Förhoppningsvis slipper vi använda krisplanen. Vi hoppas självklart att Lotta ska kunna genomföra alla sommarens program som planerat”, skriver Jonathan Nordin, exekutiv producent för Lotta på Liseberg i ett mail till Hänt.

Därför närvarande inte Mikael Sandström under Lottas storslagna premiär

Förra veckan var det premiär för den nya säsongen och Lotta gjorde succé som vanligt. Någon som däremot inte fanns med i publiken var Lottas sambo Mikael Sandström, 65, detta då han hade andra åtaganden.

”Dessvärre kan jag inte närvara pga att jag är i Stockholm för att förbereda morgondagens Nyhetsmorgon som avhandlar ämnet återhämtning och hur man bäst planerar semestern. Lustigt med tanke på att just Lotta jobbar nästan hela sommaren, så inte lyssnar hon riktigt på mina råd. Skämt åsido så ska jag säkert vara med i publiken i sommar och garanterat med på finalen i augusti”, skrev Mikael till Hänt inför premiären.

FOTO: TT

Annons