ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas doktor Mikael på Lotta på Liseberg – kängan innan premiären

19 jun, 2023 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Mikael Sandström kommer inte finnas på plats under Lotta på Liseberg.
Nu berättar han om beslutet kring att missa sambon Lotta Engbergs premiär.
”Inte lyssnar hon riktigt på mina råd”, skriver Mikael i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Äntligen har det blivit dags för Lotta Engberg, 60, att kliva upp på Lisebergs-scenen och leda ännu en säsong av Lotta på Liseberg. Programmet fyller i år hela 20 år vilket firas med en jubileumssäsong.

Linnea Henriksson och Charlotte Perrelli är två av gästerna som Lotta får sällskap av under premiären.

Därför kommer Mikael Sandström inte på premiären av Lotta på Liseberg

Någon som däremot inte kommer finnas på plats är Lottas kärlek och sambo Mikael Sandström, 65, också känd som doktor Mikael. I ett meddelande till Hänt berättar han nu varför han inte kommer att finnas på plats i publiken under Lottas stora kväll.

”Dessvärre kan jag inte närvara pga att jag är i Stockholm för att förbereda morgondagens Nyhetsmorgon som avhandlar ämnet återhämtning och hur man bäst planerar semestern. Lustigt med tanke på att just Lotta jobbar nästan hela sommaren, så inte lyssnar hon riktigt på mina råd. Skämt åsido så ska jag säkert vara med i publiken i sommar och garanterat med på finalen i augusti”, skriver Mikael.

Mikael Sandströms drag till Lotta Engbergs väninnan Bettan Andreassen

Premiären av Lotta på Liseberg är bara startskottet. Varje måndag, hela sommaren väntas nu Lotta gästas av härliga artister och bjuda på allsång. En av artisterna som dyker upp senare i sommar är Lottas bästa vän Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65. Nyligen berättade Lotta att det inte bara är hon som känner starkt för Bettan, även Mikael har nämligen klickat bra med henne.

– Kommer Bettan till Göteborg har hon givetvis en sängplats här. Hennes morgonrock hänger i huset. Den har hon fått av Mikael. Vi har pool inomhus och det är klart att hon ska ha en egen morgonrock. Mikael älskar Bettans musik, som gick varm redan innan vi träffades, sa Lotta då till Amelia.

FOTO: TT

Annons