LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg avslöjar Mikaels förflutna med Bettan: ”Innan vi träffades”

08 jun, 2023 
Bettan, Mikael och Lotta
Elisabeth ”Bettan” Andreassen var ett välbekant ansikte för Mikael Sandström redan innan han träffade Lotta Engberg.
Nu avslöjar Lotta den okända kopplingen mellan de två.
– Redan innan vi träffades, säger Lotta till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, och Mikael Sandström, 65, har varit ett par i tre års tid. Kärleken blomstrar än idag och sedan ett tag tillbaka lever de som sambor i en villa i Göteborg.

I sommar väntar härlig tid på landet med familjerna, detta varvat med att Lotta ska leda Lotta på Liseberg. När vintern sedan kommer ska Lotta ge sig ut på turné, nyligen avslöjades det att hon och Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65, sätter upp en julshow tillsammans.

Mikael Sandströms okända relation till Bettan – nu berättar Lotta Engberg

Lotta och Bettan har varit vänner länge. För cirka 20 år sedan slog de igenom som grupp med ”Kikki Bettan & Lotta”. Utöver karriären de haft ihop så är de även varandras bästa vänner.

Annons

I en intervju med Amelia berättar nu Lotta om den nära relationen till Bettan som alltid är välkommen hem till henne och Mikael. Det kommer även fram att Mikael har ett förflutet med Bettan, han hade nämligen stenkoll på henne redan innan han träffade Lotta.

– Kommer Bettan till Göteborg har hon givetvis en sängplats här. Hennes morgonrock hänger i huset. Den har hon fått av Mikael. Vi har pool inomhus och det är klart att hon ska ha en egen morgonrock. Mikael älskar Bettans musik, som gick varm redan innan vi träffades, säger Lotta till tidningen.

Lotta Engberg om förändringen hemma efter Mikaels drag

Mikaels musikintresse visar sig vara något som Lotta uppskattar rejält. Tack vare Mikales sätt att se på musik har Lotta gjort en stor ändring i sitt liv.

– Han har öppnat ögonen eller snarare öronen på mig. Jag har alltid tänkt att jag måste koncentrera mig och analysera alla ackord och stämmor. Nu kan jag koppla av, bara lyssna på musiken och få en skön känsla utan att analysera musiken.

FOTO: TT

Annons