LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det får Isabella Löwengrip inte säga framför Paul – i sorg efter orden: ”Har lärt mig”

13 dec, 2023 
ISABELLA LÖWENGRIP
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har varit ett par i tre år. Isabella har två barn från en tidigare relation och älskar dem över allt annat.
Nu har Paul satt upp en regel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabelle Löwengrip visar upp förlovningsringen – avslöjar detaljerna om klänningenBrand logo
Isabelle Löwengrip visar upp förlovningsringen – avslöjar detaljerna om klänningen

Isabella Löwengrip, 33, och fästmannen Paul Sundvik, 56, är förlovade och bor tillsammans på Lidingö. Varannan vecka har de Isabellas två barn Sally, 8, och Gillis, 10, hos sig.

Isabella och Paul träffades genom Isabellas tidigare affärspartner Pingis Hadenius och redan på första dejten slog det gnistor mellan dem.

– Det var en blind date. Jag skulle bli upphämtad på kungliga motorbåtsklubben. Och sedan hämtade han mig och det var kärlek vid första ögonkastet, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Det får Isabella Löwengrip inte säga till Paul Sundvik

Sedan dess har mycket hänt. Paul sålde sitt hus och numera är de sambos och bor i Isabellas lyxiga villa på Lidingö. Varannan vecka har de Isabellas barn, som hon har tillsammans med exet Odd Spångberg.

Annons

Paul och Isabella trivs fantastiskt i varandras sällskap. Men det finns dock en mening som Isabella inte får säga – enligt Paul.

”Barnen är här! Jag är hel igen! Men jag har lärt mig att inte säga så när Paul hör för han tolkar det som att jag inte är hel när jag bara är med honom. Att det livet liksom inte är tillräckligt. Jag förstår hur han tänker men mitt svar är inget han vill höra. Hur lycklig jag än är med Paul så känner jag inte att livet är 100 % bra, eller att jag är helt lycklig – Om inte barnen är här. Är det elakt av mig att säga så?”, skriver Isabella på sin blogg.

Följarnas starka reaktion – går emot Paul

Följarna och bloggläsarna är dock på Isabellas sida.

”Inte elakt alls. Paul är vuxen och måste förstå att kärleken du känner för dina barn är något han aldrig kommer komma i närheten av, inte för att han inte duger utan för att ens barn är ens barn.”, skriver en person.

”Eh nä inget konstigt alls. Vore konstigt snarare om du inte kände så.. han som är väldigt löjlig däremot som resonerar som han gör… ens barn är ens barn! Dom är ens allt.”, skriver en annan.

”Inte elakt, det är Paul som är oerhört ignorant. Jag är själv barnfri men skulle aldrig uttrycka mig så dumt. Klart att livet inte är 100 % utan barnen OM du har barn, det får han ju fatta så gammal han är…”, skriver en tredje.

FOTO: WENNMAN MAGNUS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons