LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabella Löwengrip varnas efter semesterbilden på barnen: ”Helt sjukt”

06 jul, 2022 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip delade med sig av en bild på barnen Gillis och Sally från semestern. Men bilden försvann snabbt – och nu berättar hon om varningen efter publiceringen.
Annons
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul SundvikBrand logo
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Isabella Löwengrip och sambon Paul Sundvik befinner sig just nu på en härlig sommarsemester på Rhodos.Tillsammans med Isabellas barn Gillis och Sally njuter de av livet på ön – men också ute till havs.

sin blogg delar Isabella med sig av äventyren de prickar av, och häromdagen hämtades de upp tidigt på morgonen för att korsa ön för att sen kunna gå ombord på en segelbåt. Under dagen passade de på att göra många stopp i vikar och hamnar, medan de njöt för fullt av bad och solen som strålade.

Isabella delar flitigt med sig av familjens härliga lyxsemester på både bloggen och Instagram, men samtidigt medger hon att just den sistnämnda kanalen faktiskt stoppat hennes framfart med att dela bilder på barnen.

Semesterbilden på barnen bröt mot reglerna

Häromdagen hade hon publicerat en bild av hela familjen på den vackra segelbåten, men bilden blev snabbt raderad av Instagram och Isabella varnades av plattformen för att bilder på barn utan kläder inte var lämpligt att dela.

Annons

”Jag förstår att Instagram bara menar väl och jag uppskattar deras regler mycket för att skydda barn”, skriver Isabella på sin blogg.

Samtidigt ifrågasätter hon var gränsen går för att exponera barnen.,

”Jag tycker att bilden är fin på oss och jag anser inte att barnen visas upp fel”, skriver hon.

Isabellas läsare har efter att inlägget publicerats diskuterat flitigt i kommentarsfältet om reglerna för bilder på barn. Och åsikterna är spridda.

Isabellas läsare om bilden på Gillis och Sally

”På tal om att Instagram tog ner en bild. Sjukt! Hur kan man som vuxen ens tänka i de banorna att en sådan bild på två barn ska tas ner?! Samtidigt kryllar Instagram av rövar till höger och vänster och det går bra… Sjuk värld vi lever i”, skriver en person.

”Helt sjukt, men det enda vi kan göra för att stoppa upp spridningen är att skydda våra och andras barn genom att inte lägga upp sådana här bilder”, kommenterar en annan läsare.

”Jag skulle vilja råda dig att inte posta sådana kort. Dels för att barnen kanske inte vill publiceras halvnakna”, menar en tredje person som också hänvisar till att risken finns att bilderna sprids i nätverk där barn utnyttjas.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Instagram

Annons