LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bryter upp – nu säljer Isabella Löwengrip och Paul lyxhuset

25 okt, 2023 
PAUL SUNDVIK, ISABELLA LÖWENGRIP
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har varit ett par i drygt tre år.
Nu har de valt att göra en förändring i relationen.
”Paul och jag hade ett litet tjafs här idag”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheternaBrand logo
Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheterna

Det var i början av sommaren som entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 31, bekräftade att fästmannen Paul Sundvik, 56, skulle sälja sitt hus för att flytta in hos henne. Huset som Paul ägde är ett unikt townhouse precis intill vattnet, även det beläget på Lidingö, där Isabella har sin lyxvilla.

Men nu har paret stött på patrull. I ett nytt inlägg på bloggen berättar Isabella att allt har skjutits upp.

”Paul sålde ju sitt hus innan sommaren men det har varit en lång period till utflyttningen eftersom köparen ville försöka sälja sitt hus innan. För oss har det inte spelat någon större roll eftersom Paul ändå bor hos mig.”, skriver hon.

Isabella Löwengrip om tjafset med Paul Sundvik

Isabella berättar att Paul är en samlare av rang och efter att ha bott i sitt hus i tio år finns det ett och annat sparat, allt ifrån foton, frimärken och gamla leksaker. När det kommer till att spara på saker skiljer sig Paul och Isabella något enormt, vilket nu har lett till tjafs.

Annons

”Paul och jag hade ett litet tjafs här idag (vi är kvar). Jag låg nämligen på att han behövde sälja några möbler som ändå inte kommer passa hemma hos mig och som han egentligen inte själv gillar heller. Så jag la jag ut en massa möbler till salu i en facebook-grupp och tillslut så hade jag bokat hämtning av allt ikväll. Men precis innan alla kom i olika slåttar så fick han panik över priset och jag fick blåsa av allt. Jag uppdaterade senare priserna på Facebook-inlägget i de beloppen han önskad efteråt men vi kommer aldrig få möblerna sålda nu. Andrahandsmarknaden fungerar inte så.”, förklarar hon.

Därför valde Isabella och Paul att sälja huset

Nu har dock problemet löst sig och det är glada miner igen. Men när Pauls husförsäljning kommer bli av verkar fortfarande oklart. Det enda de vet är att det är ont om tid.

Annons

”Just nu är jag nojig för att vi kommer att hinna. Men vi båda har rensat i kalendern så nu har vi en massa tid i alla fall!”, skriver Isabella.

Pauls hus såldes för det skyhöga beloppet 20 500 000 kr! Isabella har tidigare berättat för Hänt om anledningen till försäljningen och planerna framåt.

Det har stått tomt i 2,5 år. Vi har bott hos mig. Det är onödigt att ha två hus på Lidingö. Så bättre att köpa ett hus i Italien istället”, skrev hon till Hänt.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Christine Olsson

Annons