LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabella Löwengrip bekräftar husförsäljningen – så många miljoner kostar villan

06 jul, 2023 
Frida Eklöf
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
För några veckor sedan kom Isabella Löwengrip och Paul Sundvik med det glädjande nyheten att de förlovat sig.
Tre veckor senare kommer nästa besked – Paul har sålt villan på Lidingö.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrips nya ord om relationen med Paul – vändningen efter krisenBrand logo
Isabella Löwengrips nya ord om relationen med Paul – vändningen efter krisen

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 31, började blogga redan när hon var 14 år. Läsarna strömmade snabbt in och Isabella blev därmed en av de första och även största att börja jobba med sociala medier.

Sedan dess har hennes karriär gått som en dans på rosor och hon är idag en framgångsrik entreprenör som grundat flera bolag och på hennes sociala medier delar hon med sig av sitt liv och sina tankar på ett transparent sätt.

Isabella Löwengrips fästman Paul Sandvik har sålt sitt hus – så mycket kostade det

Isabellas privatliv har under åren gått upp och ner. Det var 2013 som Isabella gifte sig med ex-maken Odd Spångberg, som hon idag har två barn tillsammans med, Gillis och Sally, 2017 valde de att gå skilda vägar.

Men sommaren 2020 fann Isabella kärleken på nytt i hennes nuvarande fästman, nämligen fotografen Paul Sundvik.

Paret har bott tillsammans i Isabellas villa på Lidingö i ungefär två år, men det var i oktober förra året som Paul berättade att hans hus låg ute till salu på Hemnet. Huset som Paul ägt är ett unikt townhouse precis intill vattnet, även det beläget på Lidingö i Stockholm.

Annons

När Hänt var i kontakt med Isabella i samband med att huset skulle säljas berättade hon planerna om att köpa en bostad utomlands.

Det har stått tomt i 2,5 år. Vi har bott hos mig. Det är onödigt att ha två hus på Lidingö. Så bättre att köpa ett hus i Italien istället

Isabella bekräftar nu i en story på Instagram att Pauls hus äntligen har blivit sålt! Vad prissumman landade på? Jo, det unika townhouset såldes för det skyhöga beloppet 20 500 000 kr! Ingen dålig affär för Paul med andra ord!

Isabella Löwengrip bekräftar husförsäljningen.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har förlovat sig

Det går minst sagt bra för Isabella och Paul just nu, både när det gäller karriärerna och privatlivet.

Annons

Det var under en semesterresa i Kroatien som Paul gick ner på ett knä och frågade om Isabella vill dela resten av livet med honom.

”JAAA!”, skrev Isabella på Instagram under en bild på det nyförlovade paret.

Det var på Instagram som Isabella berättade den fantastiska nyheten och hon passade även på att visa upp en närbild på förlovningsringen som ingen mindre än Paul själv designat.

Ringen som sitter på Isabellas ringfinger är minst sagt en unik ring med flera glittrande diamanter som omsluter en stor rund sten i mitten.

Hänt har sökt Isabella Löwengrip och Paul Sundvik.

FOTO: HÄNT TV

Annons