ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-profilen Desirée Nilsson om viktraset: ”Hur fan ser jag ut?”

08 jan, 2024 
AvOla Lagerström
Desirée Nilsson
Destruktiva kärleksförhållanden har gett henne posttraumatisk stress.
Farmen-stjärnan Desirée Nilsson slickar såren efter sina smärtsamma kärleksrelationer.
– Senaste tiden har jag haft svårt att bli kär, berättar hon för Hänt i veckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionenBrand logo
Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionen

Hur står det till världens bästa Desirée?

– Jo, då. Det är fint! Jag har bestämt mig för att 2024 ska bli ett bra år.

Farmen är tillbaka och du är en av deltagarna. Vad var det första du slogs av när du kom fram till inspelningsplatsen?

– Att det var så idylliskt. Däremot var jag nervös. När jag såg alla deltagare tänkte jag: ”Åh, herregud, det här kommer aldrig att gå!”

Var oron befogad?

– Ja, alltså… När man sätter 16 starka personligheter i ett hus så är det som upplagt för kontroverser. Tänk dig att du åker utomlands med en kompis i en vecka. Bara då kan det bli tjafs. Nu ska man bo en hel sommar med folk som man inte känner. Det är klart att det frestar på…

det här är desirée nilsson

Namn: Desirée Nilsson.

Ålder: 29.

Stjärntecken: Lejon.

Min familj består av: Sonen Theodore, 10.

Jag arbetar som: Fastighetsmäklare.

Det bästa med mig är att jag: Oftast är väldigt glad och ser det positiva i det som sker.

Det sämsta med mig är att jag: Har ett väldigt hett temperament.

Mitt bästa år hittills: 2014 – då min son kom till mitt liv.

Mitt sämsta år hittills: 2018 och 2023. För en tid sedan – 2023 – gick jag ifrån en väldigt destruktiv relation. Tyvärr gjorde jag det även 2018. Det är tydligen ett jävla mönster, det har varit tufft.

Kändismerit: Blivit uppraggad av Johnny Depp på Grand Hôtel i Stockholm. Han stod och höll om mig då en paparazzi tog bilder. Depp var trevlig och ”väldigt vanlig” men luktade väldigt mycket weed…

Annons

Var det ”fest” eller ”pest” att leva 1800-talsliv?

– Jag tyckte att det var jättemysigt. Så jävla skönt. Anledningen till att jag tog beslutet att åka dit var att det hade hänt så mycket skit i Stockholm. Jag mådde dåligt och ville bara bort. På Farmen fanns det inga mobiler och inga sociala medier. För mig vara det riktigt nice.

Desirée Nilssons viktras under Farmen 2024: ”Hur fan ser jag ut?”

Var Farmen en effektiv bantningskur?

– Ja, jag tappade tio kilon. Där och då var det inget som jag reflekterade över. Man hade ingen koll. När jag kom hem däremot tittade jag mig i spegeln och tänkte: ”Herregud, hur fan ser jag ut?”

Vad var det första du gjorde när du lämnade Farmen?

– Jag blev släppt i en stad, liksom. Därifrån skulle jag ta mig hemåt. Jag hade två timmar dötid innan jag skulle bli upphämtad. Jag hade längtat efter snus, vin och en kexchoklad, så jag gick in i en bar och svepte ett glas vin och tog en snus. Jag satt där och slappande av, ringde min son och sa: ”Nu är jag på väg hem, älskling”.

Annons

Du bor vid Nytorget på Södermalm i Stockholm. Förra gången jag var där spatserade Thomas di Leva förbi. Vilka kända nunor brukar du se?

– Grejen är att jag bott på Söder hela mitt liv, men nu har jag precis sålt min lägenhet och flyttat till Bromma. Genom åren har jag sett hur många kändisar som helst på Söder. Alltifrån Thomas di Leva och Henrik Schyffert till Persbrandt och ”dottern i Beck”. På Söder ser man ju folk hela tiden…

Vad uppskattar du mest när det gäller ditt nya hem?

– Jag har pool.

På den gamla goda tiden var du en av landets stora bloggerskor. Kunde du försörja dig på bloggandet?

– Oh, ja! Jag tjänade jättemycket: 150 000 i månaden.

Varför sadlade du om till mäklare?

– Jag var så himla trött på den här branschen. Dessutom kände jag att jag hade förlorat syftet med min blogg. På slutet gjorde jag bara saker som jag visste att följarna tyckte om. 2017 sa jag upp alla avtal, satte mig i skolbänken och gick från 150 000 i månaden till nästan ingenting. Det gjorde mig tio gånger lyckligare! Pengar är viktigt, men inte på bekostnad av vad som helst.

Annons

Vilken händelse i ditt liv har präglat dig?

– Det finns många, men jag skulle nog säga mina destruktiva förhållanden. Det har varit både psykisk och fysisk misshandel. Det är klart att det satt spår. Jag fick posttraumatiskt stressyndrom och gick i terapi jättelänge. Efter det jag varit med om har jag haft sjukt svårt att lita på människor och att komma folk nära. Senaste tiden har jag haft svårt att bli kär.

Vilken typ av kille är du på jakt efter?

– Jag gillar folk som är djupa och smarta. Det är framför allt det jag dras till. Man ska kunna ha diskussioner och kunna utvecklas med varandra.

Vad är det bästa med dig – sett ur en pojkväns perspektiv?

– Alltså, jag är väldigt lojal. Gillar att ta hand om hemmet. Göra det mysigt…

Isac Calmroth är Desirée Nilssons kändiscrush: ”Ser jättebra ut”

Vad är det taskigaste du gjort mot en karlslok?

– Det var nog den gången en kille, som jag var tillsammans med, ville komma hem till mig, men jag orkade inte träffa honom. Han stod ute på gatan och frös i säkert en och en halv timme. Till slut släppte jag in honom. Då fick jag ganska dåligt samvete. Samtidigt: varför åka hem till någon om man inte är välkommen?

Annons

Vilken kändis kan du tänka dig att lägga in en stöt på?

Isac Calmroth, han från nya Ondskan. Han ser jättebra ut!

Slutligen Desirée, vad skulle du välja: låsa in dig själv i en resväska och skicka iväg dig själv till Falköping, bli påflugen av en duva när du sitter på en parkbänk eller missa flyget varje gång du ska bege dig till sydliga breddgrader?

– (Skratt). Fågeln. Det har faktiskt hänt mig! Jag satt och åt middag med en dejt på min födelsedag. Det var jättemycket folk på uteserveringen. Killen och jag satt i mitten. Plötsligt fick en stor jävla äcklig fågel något konstigt ryck och flög rakt in i mitt huvud – och fastnade i mitt hår. Maten flög, drinkarna flög, folk skrek! Det utbröt kaos. Jag skämdes jättemycket, samtidigt som jag skrattade. Det var en oerhört absurd situation.

FOTO: Privat, TV4 play

Annons