ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Dennis Janebrink om sjukdomen – bakslaget under semestern

19 jan, 2023 
Dennis och Casper Janebrink
Dennis Janebrink befinner sig i Thailand med hustrun Annika.
Även om semestern främst består av lycka och glädje så berättar nu Dennis om smärtorna han känt under semestern.
”Det är det enda som är lite tråkigt”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Flamingokvintettens Dennis Janebrink, 76, har lämnat landet för en härlig semester i Thailand med hustrun Annika Janebrink. Det var strax efter nyår som makarna begav sig mot varmare bereddgrader, något som de hade sett fram emot länge.

– Andra januari då sticker jag och Anki till Thailand och är där en månad. Vi har varit där några gånger så vi känner folk där och jag spelar golf där med några gubbar. Vi bor utanför Ban Phe så där har vi vänner som bor i hus på vinterhalvåret, sa Dennis till Hänt strax innan jul.

Dennis Janebrinks egna ord om lyxsemestern med hustrun: ”Ett gott gäng”

På Instagram har nu Dennis publicerat ett videoklipp från semestern, direkt ifrån stranden. I kommentarsfältet syns följarna vara avundsjuka på den vita sandstranden som Dennis glatt visar upp.

Annons

När Hänt når Dennis berättar han själv om hur makarna har det nere i värmen.

”Jo tack vi har det gott här i värmen. Solar och badar i 30 grader varmt saltvatten, spelar golf varje måndag och torsdag med ett gott gäng golfare”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Dennis Janebrink om nervsmärtorna efter insjuknandet i bältros

Vad som däremot inte är lika kul är att Dennis fortsatt har ont efter att drabbats av bältros. För strax över ett år sedan fick Dennis nämligen bältros, det började som ett utslag över halsen men kom att bli en kvarsittande smärta.

– Jag fick blåsor som brände på halsen och det visade sig vara bältros. Det är ganska vanligt att man får det när man är lite äldre. Efter 50 år rekommenderar de att man ska ta en spruta men det hade inte jag gjort. Så det blommade ut på mig, har han tidigare berättat för Hänt.

– Blåsorna har gått bort men sen så får man en nervsmärta som sitter kvar. Petar jag på halsen här så bränner det, det är som när man bränt sig på en manet i havet eller bränt sig på ett strykjärn. Så är det hela tiden så det är lite jobbigt på nätterna när man ska sova. Men annars är det bra.

Annons

Även nu i Thailand känner Dennis av smärtorna efter sjukdomskampen.

”Nervsmärtan efter bältrosen är fortfarande kvar och det är det enda som är lite tråkigt. Vi har några dagar kvar innan vi åker hem den 26/1”, fortsätter han sitt meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons