TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Dennis Boelius avslöjar läggmatchen i Robinson – därför ville han inte vinna

23 apr, 2023 
https://image.hant.se/image-9007046?imageId=9007046&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Jonna Lawaetz
Robinson 2023
Det var Dennis Boelius som fick lämna Robinson i söndagens avsnitt.
Till Hänt kan han berätta vad det egentligen var som hände under ö-rådet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Vi har passerat halvtid i Robinson 2023 och det blir bara mer och mer spännande för varje avsnitt. En av deltagarna som har blivit otroligt omtyckt både av de andra deltagarna på ön – men även av tv-publiken är Dennis Boelius, 42, som alltid tycks ha ett stort leende på läpparna.

Inför söndagens avsnitt av Robinson stod det klart att Lag Nord återigen skulle ställas inför ett ö-råd då de förlorade veckans Robinson-tävling.

Tjejerna i Lag Nord har under tiden på ön skapat sig en riktigt nära och tajt tjejpakt, och med endast två killar i laget hamnar de genast i underläge mot de 4 tjejerna. Det var alltså extra viktigt att denna vecka vinna immuniteten i immunitetstävlingen för att säkra sin plats i tävlingen.

Annons

Tävlingen gick ut på att deltagarna skulle hänga upp och ner över vattnet. Det var Oskar Hammarstedt, 31, som lyckades hänga kvar längst och tog hem vinsten i immunitetstävlingen.

Robinson-Dennis Boelius om utröstningen i Robinson

Oscars immunitet innebar att det endast fanns en person att rösta på, Dennis. Men det var inte ett lätt beslut för Lag Nord.

– Nu känns det inte roligt alls, nu måste vi göra ett val som egentligen går emot allt vi skulle önska, säger Sanna Strand i programmet.

Även Dennis visste vad som skulle ske i ö-rådet.

– De är ju tvungna att rösta på mig. Innan dess har man ju genomgått flera ö-råd och jag har inte sett en enda Dennis på någon lapp innan. Det är lite dämpat. Sorgset. Men så är det ju, säger Dennis.

Precis som väntat var det Dennis som fick alla röster mot sig under utröstningen. Till Hänt kan han berätta om känslorna att bli utröstad.

– Det är klart det var sjukt tråkigt att bli utröstad men jag var beredd på det, säger Dennis och fortsätter:

Annons

– Min plan var ju att få ut Oskar ifall vi förlorade Robinson-tävlingen och sedan gå in starkt och möta de andra i en sammanslagning. Jag hade fördelen att jag lärt känna dem också.

Dennis Boelius avslöjar läggmatchen i Robinson

I vanlig ordning fick Dennis chansen att direkt få tillbaka sin plats i Robinson, när han slog sönder en ödesurna som innehöll en duell. Som motståndare valde han att möta Sanna. En duell som han också förlorade. Men till Hänt kan Dennis avslöja vad som egentligen hände under duellen.

– Jag frågade allihopa innan och Sanna var den enda som vågade. Jag hade lovat att jag släpper efter 10, säger Dennis.

Det var alltså en läggmatch?

– Ja det var det. Hundra procent, säger Dennis och fortsätter:

– Jag ville vinna lite hjärtan hos både tjejerna och tv-tittarna faktiskt. Jag tänkte på lite underhållning plus att jag var sjukt sugen burkravioli, jag hade hört att det fanns på Gränslandet och jag var så jävla hungrig.

Det var med besvikelse som Dennis insåg att ryktet om raviolin på Gränslandet tyvärr inte stämde, men han var glad ändå.

FOTO: TV4

Annons