Deltagarnas ilska – efter tv-profilens comeback i Ex on the beach: ”Herregud”

Deltagarnas ilska – efter tv-profilens comeback i Ex on the beach: ”Herregud”
I kvällens avsnitt får Ex on the Beach ett kärt återseende av en deltagare som varit med i dokusåpan två gånger tidigare. Men det beskedet slutar inte i endast glada miner.
Annons

I kvällens avsnitt av Ex on the Beach på Kanal 11 får programmet ett kärt återbesök. Johannes Leonidas, som tidigare har medverkat i samma dokusåpa två gånger kliver återigen in i programmet. När beskedet når de andra deltagarna finns det några som blir extra glada – nämligen de andra killarna.

Annons

Men det blir inte bara glädjeyra i kvällens avsnitt. För tjejerna i sin tur möter situationen på ett annat sätt. De anser att killarna ”slickar Johannes röv”, och där med blir personlighetsförändrade vilket inte alls är uppskattat.

– Killarnas reaktion när Johannes kom in var hajpad och alla blev personlighetsförändrade på två sekunder, snacka om att man bara vill slicka röv, så jävla töntigt, säger Diana Baban, 25, och fortsätter:

– Jag är fett irriterad, jag känner inte igen de killarna som är här inne nu.

Annons

Det är inte bara Diana som använder sig av uttrycket ”slicka röv”, de andra tjejerna är eniga med henne.

– Tror ni att vi tjejer hade gått runt och slickat en annan tjejs röv för att hon har varit med i programmet tidigare? Driver ni med mig? Det är ju för att ni är statuskåta. Vad är grejen? Tjejerna tycker att ni slickar röv, punkt. Vilket jävla dagis! Herregud, skriker Diana till slut innan hon avviker från festen och lägger sig för att sova.

Några som inte är eniga med Diana är killarna. De i sin tur förklarar det hela som att de bara har varit trevliga och välkomnande mot Johannes, utan någon baktanke.

HETAST PÅ HÄNT TV: JONNA OCH JOHANNAS chock: Så mycket ligger deltagarna i EX ON THE BEACH

Annons

Här är deltagarna i Ex on the Beach 2018:

Foto: Kanal 11

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…