Deltagarnas hån mot Danny Saucedo: ”Gör det bättre"

Förra året försökte Danny Saucedo skriva en låt med de andra artisterna i "Så mycket bättre", vilket slutade i storbråk. Nu hånar årets artister honom för misslyckandet.

Det var under förra årets “Så mycket bättre” som ett storbråk uppstod mellan deltagarna Tommy Nilsson, 57, och Jill Johnson, 43. Anledningen var att Danny Saucedo, 31, som också var en av förra årets artister, hade valt att ägna sin dag åt att alla skulle skriva en låt tillsammans, vilket gick allt annat än bra. I stället stormade Tommy Nilsson ut ur rummet redan efter att gruppen samlats vid pianot för att börja.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Och i kvällens avsnitt av “Så mycket bättre” passar årets artister på att pika Danny Saucedo för hans misslyckade projekt.

– Jag undrar om ni alla skulle vilja skriva en låt med mig? Jag vet att Danny försökte göra något liknande förra året, men om jag inte minns fel så tror jag inte att det gick så superbra. Jag tror inte att de fick ihop någonting, säger Tomas Andersson Wij, 45, i programmet.

De andra deltagarna blir direkt ivriga att göra en låt tillsammans – och fortsätter tillsammans att håna både Danny och de andra deltagarna från förra året.

– Vi gör det bättre, säger Eric Saade, 26, i programmet och får medhåll från Anders “Moneybrother” Wendin, 42, som säger:

– Det är en helt annan talang här i år, det går inte att jämföra.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Tomas Andersson Wij 

Uno Svenningsson

Caroline Hjelt och Aino Jawo i Icona Pop. 

Eric Saade

Anders "Moneybrother" Wendin

Kikki Danielsson

Sabina Ddumba

LÄS OCKSÅ: Eric Saades tårar efter känsliga frågan: ”Var inte meningen”

LÄS OCKSÅ: Systrarna Parneviks diss mot Eric Saade: ”Var en fuckboy”

Foto: TV4, IBL

SENASTE NYTT!