TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Deltagarnas hån mot Danny Saucedo: ”Gör det bättre"

25 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Förra året försökte Danny Saucedo skriva en låt med de andra artisterna i "Så mycket bättre", vilket slutade i storbråk. Nu hånar årets artister honom för misslyckandet.
Annons

Det var under förra årets “Så mycket bättre” som ett storbråk uppstod mellan deltagarna Tommy Nilsson, 57, och Jill Johnson, 43. Anledningen var att Danny Saucedo, 31, som också var en av förra årets artister, hade valt att ägna sin dag åt att alla skulle skriva en låt tillsammans, vilket gick allt annat än bra. I stället stormade Tommy Nilsson ut ur rummet redan efter att gruppen samlats vid pianot för att börja.

Och i kvällens avsnitt av “Så mycket bättre” passar årets artister på att pika Danny Saucedo för hans misslyckade projekt.

– Jag undrar om ni alla skulle vilja skriva en låt med mig? Jag vet att Danny försökte göra något liknande förra året, men om jag inte minns fel så tror jag inte att det gick så superbra. Jag tror inte att de fick ihop någonting, säger Tomas Andersson Wij, 45, i programmet.

Annons

De andra deltagarna blir direkt ivriga att göra en låt tillsammans – och fortsätter tillsammans att håna både Danny och de andra deltagarna från förra året.

– Vi gör det bättre, säger Eric Saade, 26, i programmet och får medhåll från Anders “Moneybrother” Wendin, 42, som säger:

– Det är en helt annan talang här i år, det går inte att jämföra.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Foto: TV4, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons