LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-deltagarna fann varandra på ön – nu avslöjas det ingen trodde

15 maj, 2024 
Linn Seipel
ROBINSON
Allt kan hända på Robinson-ön – men att denna relation utvecklades mitt framför våra ögon var inte något vi förstod!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Årets Robinson-säsong är minst sagt full av överraskningar. Två personer som kommit att bli mycket omtalade så här långt in i tävlingen är Zayera Khan, 49, och Alexander Strandberg, 45 – men på många sätt av hela olika anledningar. Zayera har krigat sig kvar mot alla odds tävling för tävling, och Alexander har tills nyligen hängt större delen av säsongen i Gränslandet.

Även Zayera befann sig under en period där, och tydligen växte då en fin vänskapsrelation fram mellan det aningen omaka deltagarna fram. Detta är nog något många tittare missat, då väldigt lite av de som händer på Gränslandet faktiskt kommer med i programmet!

En oväntad vänskap i Robinson – scenerna tittarna inte fått se

Det är alltså Alexander som nu väljer att berätta för allmänheten om kärleken till Zayera. I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar han om hur egna tidigare erfarenheter gjort att han tänker till både en och två gånger innan han dömer en bok för sitt omslag.

Annons

”Jag ser dig komma springandes längs stranden då jag kliver in i Robinson. Kommer du ihåg första gången vi sågs? Då ville du inte ta i mig med tång haha! Jag har skrivit det innan och jag skriver det igen.. Jag har blivit dömd av min omgivning under många år av mitt liv, the story of my life har varit att jag blivit placerad i ett fack pga mitt utseende och kanske också för mina tidigare val och beteenden i livet. Jag har därför den hårda vägen lärt mig att se alla människor jag möter bakom deras masker, fasader och beteenden. Jag vill tro att alla människor har ett gott hjärta. Så vem är jag att döma någon annan, jag är ju bara en människa.”, inleder han inlägget med, och fortsätter sedan sin hyllning till sin nyfunna vän:

”Och visst @zayera.agha är en mycket speciell kvinna med starka åsikter om vad som är rätt och fel eller vad säger du Zayera ? Men längst därinne så finns en liten flicka, en liten flicka som jag fick lära känna under vår tid på Gränslandet. En flicka som vuxit upp till en helt fantastisk kvinna och jag är så tacksam över att jag fått lära känna dig, hela dig med fel & brister, sårbarheter, styrkor och tillgångar. För mig är du en ”One in a million” Och jag är stolt att få kalla dig min vän”

Annons

Zayera om relationen till Alexander idag: ”Hoppas träffa honom och hans familj snart”

I kommentarsfältet är det flera som reagerar starkt på texten. Många hoppas också att det blir just Alexander som tar hem det hela i slutändan.

”Världen är en finare plats tack vare människor som dig, du är helt fantastisk”, skriver en följare.

”Vilken fantastisk fin människa du är Alex”, skriver en annan.

”Du är en SJÄLVKLAR vinnare Alexander, så ödmjuk och varm person”, skriver en tredje.

Och känslorna verkar vara besvarade! I ett meddelande till Hänt bekräftar Zayera att hon ser fram emot en fortsatt god vänskapsrelation med Alexander.

Vi har hörts på telefon. Har inte träffats än då han bor i Halmstad. Men hoppas träffa honom och hans familj snart”, skriver Zayera till Hänt och fortsätter:

”Jag lärde känna Alexander på Gränslandet och blev sedd, förstådd på ett sätt som är sällsynt. Han såg mig bortom alla skalen och skyddslagren. Han såg en del av det jag kämpar med och peppade mig, motiverade mig att vilja tävla och stanna kvar i Robinson. Jag är oerhört tacksam och glad för stödet jag fick av Alexander. Det är en gåva vi kan ge varandra, acceptans, tolerans och att bli sedd”.

FOTO: TV4

Annons