RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas och Bella fann varandra i Robinson – natten ihop efter programmet

09 dec, 2022 
Robinson 2022
Andreas Haraldsson fattade tycke för en annan deltagare i Robinson 2022.
Nu berättar de båda för Hänt om relationen som tittarna inte direkt får se.
– Vi är nog för lika tror jag så det hade nog aldrig hållit, säger Andreas.
Annons
Hatet efter Robinson: "Marijuanarökande padda"Brand logo
Hatet efter Robinson: "Marijuanarökande padda"

Andreas Haraldsson, 29, mer känd som "Värmland" i höstens säsong av Robinson tvingades hastigt lämna programmet tidigare i veckan. I en intervju med Hänt berättade han att han bröt mot reglerna och sa rakt ut under örådet att han ville bli utröstad.

Men tiden på ön är han tacksam över och Andreas kom väldigt nära en annan deltagare. Det var tidigt under säsongen som Andreas tillbringade ett par dagar i Gränslandet där även Isabella "Bella" Resmark, 26, befann sig.

Andreas starka intresse för Bella under Robinson-inspelningen

Nu berättar deltagaren Sandra Cucarano, 25, om romansen hon upplevde under säsongen.

– Den mesta romansen som hände på vår ö var mellan Bella och Andreas. Det var en dysfunktionell relation, det var någon puss på kinden, hålla handen och mycket kommentarer. Jag tror att Andreas hade inte bangat på Bella men Bella är alldeles för lesbisk, säger Sandra.

Annons

När Hänt når Andreas bekräftar han själv att det fanns ett intresse för Bella.

– Jag och Bella är jättetighta men tyvärr är hon ju lesbisk och har flickvän.

Men fann du ändå ett intresse från din sida?

– Jag har frågat Bella om hon funderar på att bli bi. Vi gjorde upp på ön att om vi är singlar när vi båda två har fyllt 30 så skulle vi skaffa barn ihop.

Så det var ett intresse på riktigt?

– Vi är nog för lika tror jag så det hade nog aldrig hållit.

Bella Resmark om Andreas drag: ”Raggar och flörtar flitigt”

Bella har också berättar om ifall hon upplevde några romanser på ön.

– Den enda halvromansen är väl jag och Andreas. Det var kanske ingen romans men han är ju jävla gullig alltså. Andreas vet att jag är gay men han raggar och flörtar flitigt med mig ändå, säger Bella till Hänt.

Annons

Hur kändes det då?

– Det är en komplimang liksom. Det var dagligen "du är söt, ska inte vi ha barn ihop". Och jag sa jo absolut Andreas. Om jag kommer på att jag är 35, barnlös, singel och vill ha barn då kör vi. Så det är preliminärbokat. Andreas är en underbar människa och han skriver men lite är väl på skämt också. Han vet att jag är inte är straight.

En vänskap har det däremot blivit och även efter programmet har Bella och Andreas umgåtts. På sociala medier har de även visat att de sovit ihop.

FOTO: TV4

Annons