TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Robinson-deltagarnas natt tillsammans – bilderna avslöjar

21 nov, 2022 
Robinson
Robinson-inspelningarna är klara och deltagarna är återigen hemma på svensk mark. Nu avslöjas det att tre deltagare spenderat en natt ihop.
Annons
Robinson-Isabella om världsberömda mammanBrand logo
Robinson-Isabella om världsberömda mamman

Robinson är i full gång och i veckan får vi se deltagarna gå in i dag 30, de har med andra ord varit på plats i nästan en månad.

I år utspelar sig säsongen i Malackasundet, i Malaysia och även om det är ett tropiskt klimat så är väderförhållandena inte att leka med. Nästan varje natt är det åska och blixtar och regnet bara öser ner.

Några som haft en speciell resa i år är veteranerna Sandra Cucarano och Isabella "Bella" Resmark. De började i Gränslandet och till slut tävlade de sig in i Robinson och glädjen var total.

Corona satte stopp för Bella och Sandra

Bella och Sandra är välkända ansikten för Robinson-tittarna. De var ju nämligen med i förra säsongen men deras öde blev inte som de hade tänkt sig. Corona tog sig nämligen in i lägret och i princip hela lag syd smittades av viruset. Detta ledde till att Sandra och Bella behövde lämna med omedelbar verkan.

Annons

Även om båda blev ledsna så verkade Sandra ta beslutet ännu hårdare. Hon bröt ihop och ville verkligen inte lämna tävlingen, men regler är regler och produktionen hade nolltolerans mot att deltagarna riskerar sin hälsa.

Men nu är det dock revansch som gäller för Bella och Sandra och det stora målet var att ta sig till sammanslagningen. Sandra och Bella har även hunnit bli goda vänner vid sidan av Robinson och umgås gärna med varandra även på fritiden.

Robinson-deltagaren bekräftar natten ihop – Anderas bilder visar

I helgen har de återigen umgåtts och denna gång var även Andreas "Värmland" Haraldsson med. De hade en galen natt tillsammans och festade loss med varandra ända till dagen efter, som de också tillbringade tillsammans och hade en så kallad "bakis-dag" ihop.

Nu visar Värmland upp bilder på trion från den galna festkvällen till bakis-hänget dagen efter.

I ett meddelande till Hänt bekräftar även Bella att de sov ihop och det var hemma hos Sandra.

”Vi sov över hos Sandra”, skriver hon till Hänt.

ROBINSON 2022
ROBINSON

FOTO: TV4, Instagram

Annons