TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vägrade gå på dejten i Naked attraction – efter händelsen

19 jul, 2022 
Naked Attraction
Naked attraction, som ursprungligen kommer från England, har nu även gjort succé i Sverige.
Nu händer däremot något som aldrig tidigare inträffat – en av deltagarna vägrar gå på dejt efter slutvalet.
Annons
Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"Brand logo
Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"

Naked attraction är dejtingprogrammet där deltagarna dejtar helt utan kläder. Konceptet kommer ursprungligen från England men har nu spridit sig till flera länder så som Tyskland, Danmark, Finland, Italien, Norge, Polen och Ryssland.

Under våren kom det aningen speciella konceptet även till Sverige. Och man kan väl minst sagt säga att det delade tittarna i två – en del älskade det medan andra tyckte att det var gräsligt.

Vissa tittare har uttryckt att det är bra att man vågar visa upp nakna kroppar för att höja acceptansen till sin egen kropp. Men andra tycker helt tvärt om, att det är osmakligt att döma en person endast utifrån hur kroppen ser ut och att det bidrar till kroppshets.

Kritiken mot Sofia Wistam – efter helomvändningen

Det var den välkända programledaren Sofia Wistam, 56, som tog sin ann uppdraget att programleda Naked attraction. Hon är bland annat känd för programmet Sofias änglar – där hon hjälper folk som har upplevt traumatiska motgångar.

Annons

Och just detta har lett till att hon fått en del kritik. Tittarna är förvånade över hennes helomvändning från det harmlösa programmet Sofias änglar till nakendejting.

Hon har svarat på kritiken och håller inte alls med tittarna.

– Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna, säger Sofia.

Vägrade gå på dejten i Naked attraction – efter händelsen

Nu har något som aldrig tidigare hänt förut inträffat i den engelska upplagan – en av deltagarna vägrade nämligen gå på sin dejt efter att hon blivit vald.

Det var 25-åriga Dmitri som ställde upp i programmet för att finna kärleken, något som inte riktigt gick som han tänkt sig. Redan i inledningen av programmet fastnade han för deltagaren i den blåa boxen och i slutvalet så var det ingen mindre än Lucy som blev vald.

Men när Dmitri satt på restaurangen och väntade på sin dejt så kom en man i produktionen fram till honom med ett bittert besket – Lucy kommer inte att dyka upp på. Och beskedet fick Dmitri att reagera.

– Vafan?! Detta blev pinsamt.., säger han när han nås av beskedet.

I en synk berättar Lucy sedan att hon till en början tyckte att han verkade som en bra kille, men att hon inte kände någon kemi och därför valde att inte gå på dejten.

Vi får önska bättre lycka nästa gång till Dmitri!

FOTO: Kanal11

Annons