TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

David Lindgren om kvällen med Hanna Hedlund: ”Mysig”

21 okt, 2022 
HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund har varit singel sedan skilsmässan från Martin Stenmarck och under året har hon haft fullt upp med Pernilla Wahlgrens Hybris-show.
Nu visar nya bilden en mysig och härlig kväll.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Charlotte Brunzell/TTDet var i juni förra året som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, meddelade att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Detta efter 23 år som par och fem år som gifta.

När ex-paret gick ut med beskedet hade de redan bott isär under ett halvårs tid och under den tiden kommit fram till att det var bättre att fortsätta på det spåret.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Stora förändringen i Hybris-showen

Sedan skilsmässan har Hanna haft fullt upp med Pernilla Wahlgrens, 54, show Pernilla Wahlgren har fått hybris och de turnerar land och rike runt. Under årets gång har showen däremot ändrats ganska stort. Det var efter att Ola Forssmed, 49, hoppade av för andra uppdrag som Linus Wahlgren, 46, fick en roll.

Annons

Innan Linus kom in i showen handlade den främst om att Pernilla ville ut och turnera medans alla andra ville hem till sina partners. Men det är nog ingen som missat att Pernilla nu hittat kärleken i Christian Bauer, 56, så showen tvingades göras om ganska rejält.

Handlingen kring att Pernilla ska hitta en man är däremot något som kvarstår och i varje show tas en helt ovetande person upp ur publiken.

Manliga artistens mysiga kväll med Hanna Hedlund

Något annat som hänt i Hybris-gänget är ju att Hannas relationsstatus också förändrats sedan showen skrevs i början av 2020. Sedan skilsmässan från Martin har hon dock legat lågt när det kommer till kärleken.

– Eftersom jag har varit så öppen med mitt kärleksliv i 22 år, så tänker jag att från och med nu ska jag vara lite mer privat, sa hon till Hänt och avslutade:

– Så jag passar på den.

Hanna har ju som sagt fullt upp just nu med Hybris-showen – som dessutom snart försvinner helt. Men efter ett gig i Sundsvall så visade det sig att Hybris-gänget fick sällskap av ett annat känt ansikte.

”När jag kom till hotellet igår kväll så träffade jag hela HYBRIS gänget som hade haft föreställning i Sundsvall. Tack för en mysig kväll!”, skriver David Lindgren på Instagram.

DAVID LINDGREN, HYBRIS GÄNGET

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons