Så är David Lagercrantz relation till Carola idag – efter Stjärnorna på slottet

CAROLA HÄGGKVIST, DAVID LAGERCRANTZ
Exklusivt

David Lagercrantz var en av stjärnorna som deltog i Stjärnorna på slottet 2022. Då fick han bland annat lära känna Carola och Tareq Taylor. Nu berättar han för Hänt om relationen idag och om bakslaget.
16:9

Efter reklamen: Hungrig på kärlek: Kommer Paradise hotel-profilen Lukas Holm hitta kärleken genom varukorgen?

(16:9)

David Lagercrantz, 59, är en av Sveriges mest kända författare och han har inte bara haft stora framgångar i Sverige. Även i USA har han blivit välkänd för sina Millenium-böcker.

David är även mannen som ligger bakom Zlatan Ibrahimovics, 40, självbiografi Jag är Zlatan. Boken sålde 500 000 inbundna ex redan innan jul det året. Då skrev David ett sms till Zlatan att det var helt otroligt, men Zlatan var inte förvånad. Han hade kort och gott räknat med framgångarna.

Nu har Jag är Zlatan blivit film och självklart är David på plats på Rigoletto i Stockholm för att bevittna förhandsvisningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

David Lagercrantz glädjebesked med Zlatan-filmen

När Hänt träffar David på röda mattan inför premiären av Jag är Zlatan berättar han glatt att det är en stor fröjd att filmen äntligen får ha premiär! Speciellt efter allt hårt jobb de lagt ner.

– Ja, vi har ju jobbat så länge med det här. Herregud det är ju 11 år sedan vi skrev boken och vi har kämpat och kämpat. Den har skjutits upp tre gånger och nu är den här, den här filmen, säger David till Hänt och tillägger:

– Jag tycker den är ljuvlig!

DAVID LAGERCRANTZ

David Lagercrantz på röda mattan på Filmstaden Rigoletto

FOTO: AMANDA GRIPENBERG

David berättar också att Zlatan Ibrahimovic har sett filmen. Enligt David säger Zlatan att det var precis så här, som i filmen, som hans uppväxt verkligen gick till. Dessvärre kunde inte Zlatan vara på plats under den stora kvällen, David berättar vad han tror att det beror på.

– Ja, det var allt möjligt som satte stopp, det är Milan, det är fotboll, det är Zlatan, inte vet jag!, förklarar David för Hänt.

Benjamin avslöjar familjehemligheten – är kusiner

David om relationen till Stjärnorna på slottet-deltagarna

I vintras fick vi se David i SVT:s Stjärnorna på slottet tillsammans med Carola Häggkvist, 55, Grynet Molvig, 79, Per Andersson, 45, och Marika Carlsson, 48.

Det blev en hel del djupa samtal och diskussioner mellan stjärnorna och bland annat fick David och Carola en speciell relation. Speciellt efter det att Carola frågade hur mycket David tjänar.

Nu berättar David för Hänt om relationen till stjärnorna idag, snart ett år efter inspelningarna. Gänget har försökt ses men tyvärr var det något som satte käppar i hjulen!

– Jorå, vi skulle ut och äta allihopa men så blev några sjuka! Men snart ska vi gå ut och fira allihopa och minnas de där dagarna, säger David till Hänt.

Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Se klippet här!

FOTO: FotoUlrika Midunger, Henrik Montgomery/TT

SENASTE NYTT!