LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Hellenius i chock efter intima stunden med kvinnliga skådespelaren

10 sep, 2022 
David Hellenius
Karriären går som på räls för programledaren David Hellenius.
Han har medverkat i flera olika tv-projekt genom åren och träffat flera kända skådespelare.
Men nu avslöjas ett minst sagt intressant möte – där en kvinnlig skådespelare försöker kyssa Hellenius.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Den folkkära programledaren David Hellenius, 48, har gjort flera olika tv-projekt genom åren. Han har programlett TV4:s Let's dance i flera år, har den egna talkshowen Hellenius Hörna och han är just nu aktuell som programledare för Masked Singer Sverige.

Hellenius är dessutom skådespelare och har gjort flera program tillsammans med Peter Magnusson. De båda spelar exempelvis i de svenska långfilmerna Sommaren med Göran och En gång i Phuket.

David Hellenius avslöjande – ska skådespela igen

Som tidigare nämnt så har David skådespelat i flera filmer – och nyligen kunde vi mötas av nyheten att programledaren tar upp skådespeleriet ännu en gång.

Det var i en intervju med Nöjeslivet som regissören Edward af Sillén avslöjade att David är aktuell i en actionkomedi som han beskrev som ”storslagen”.

– Just nu är allt fokus på långfilmen jag filmar i sommar med Malin Åkerman, Jonas Karlsson och David Hellenius. Ska bli en storslagen actionkomedi, är tanken! Jag är laddad, säger han till sajten.

David Hellenius i chock efter intima stunden – med skådespelaren

Men detta är inte första gången David Hellenius råkar samman med Malin Åkerman, 44. Hon gästade nämligen programledarens talkshow Hellenius Hörna för flera år sedan och då skedde det ett minst sagt minnesvärt ögonblick.

Annons

Det var i ett filmklipp på TV4:s Instagram som vi fick vi ta del av tv-ögonblicket. I klippet ser vi Malin ta tag om David Hellenius och närma sig för en kyss.

– Öppna munnen, säger Malin och tar tag om Davids ansikte.

Men vänder sig snabbt ifrån skrattandes och säger:

– Nej det ska vi inte göra.

Programledaren svarar då i chock:

– Vad nära det var.

Varpå han fortsätter att berätta att hans fru Renée Nyberg har kysst Micke Persbrandt och att han hann tänka att han skulle ge igen lite.

Men det är inte bara David som roades av detta ögonblick. I kommentarsfältet verkar följarna tycka att detta klassiska tv-moment är minst lika roande.

Vilket minnesvärt tv-ögonblick!

FOTO: TV4

Annons