David Hellenius ord om känslorna för Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula och David Hellenius
TV4-duon David Hellenius och Tilde de Paula Eby har arbetat ihop sedan de var i 20-årsåldern.
Under en intervju i Nyhetsmorgon erkänner nu David att han har varit kär i Tilde.
– Det var jag säkert på ett sådär lagom charmigt sätt, säger han.
Annons

Tilde de Paula Eby och David Hellenius har sedan 90-talet varit en populär programledarduo. Idag är båda två av TV4:s största profiler och Sveriges kändaste programledare.

Det hela började med programmet Fredagspuls som Tilde och David tillsammans direktsände från Gallerian i Stockholm. När programmet började var David bara 22 år gammal. Sedan dess har de fortsatt att arbeta tillsammans i populära program på kanalen som Let’s dance. I våras kom David och Tilde dock med det tråkiga beskedet att de gemensamma bestämt sig för att sluta som programledare för danstävlingen och istället låta några andra ta över.

David Hellenius om Tilde de Paula Eby

När David under söndagsmorgonen gästade Nyhetsmorgon kom det gamla programmet Fredagspuls på tal. Efter att tittarna fått se ett klipp från programmet insåg David snabbt att duons samspel inte ändrats allt för mycket under de senaste tjugo åren.

Annons

– Det är precis samma som nu. Jag gasar på och kör på ettan, motorn håller på att sprängas och Tilde får parera mig någonstans. Det är som vilket Let’s dance som helst. Ingenting har hänt, säger David i Nyhetsmorgon.

Annons

Vidare tänker han tillbaka på fördelarna som programinspelningen medförde.

– Det är klart att det var spännande på ett annat sätt och så var vi ju väldigt unga. Allt var ju nytt, det var som att vi levde livet måste man ju säga. Och sen var det ju jättekul att träffa Tilde där för hon har ju blivit en vän för livet och betyder jättemycket för mig. Att se det nu och jag pratar med henne varje dag, det blir man känslosam av också. Det är kul när jobbet blir livet, säger han.

Nya orden om känslorna för Tilde

I samband med Fredagspuls spekulerades det flitigt kring om Tilde och David en romans. Under intervjun i Nyhetsmorgon kommer Davids känslor för kollegan upp på tal.

– Och du var väl lite kär i henne också?, säger programledare Jenny Alversjö.

Annons

– Var jag kär i henne… vet du vad jag måste tänka över det och återkomma. Nej men ja, det tror jag alla var. Det var jag säkert på ett sådär lagom charmigt sätt, säger David.

Tilde har även uttalat sig om relationen till David när hon gästade Nemo möter en vän.

– Jag tror att jag hörs mer med David under en dag än jag hörs med min man. För att vi jobbar ihop också, sa då Tilde i podcasten och menade att de ständigt har kontakt med varandra både när det gäller jobb men även privatliv.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT/Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…