LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hellenius elaka pik mot Runar efter Carolas avslöjande i TV4

05 nov, 2017 
Malin Ljung
David Hellenius skickade iväg en elak pik till Runar Sörgaard när hans exhustru Carola gästar "Hellenius hörna".
Annons

Carola Häggkvist, 51, må vara en av Sveriges mest framgångsrika och mest folkkära artister. Men hon har inte alltid koll på vilka bollar hon håller i luften.

I “Hellenius hörna” i TV4 konfronterar programledaren David Hellenius artistens tankspriddhet, som bland annat uppstått när hon fyllt på sin bil med drivmedel. När han tar upp att hon glömt betala för sin tankning erkänner hon:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Inte bara en gång.

Den mest kända händelsen är från 2008 då stjärnan helt enkelt glömde att gå in till kassan efter att bilen fyllts med bensin. Istället tutade hon iväg och det blev stora rubriker, samtidigt som artisten skamset fick ringa bensinmacken och göra upp med dem i efterhand.

– Jag vet att någon annan kom in och då fick höra att du varit inne och “kan du betala”, säger Hellenius.

– Det var exmaken som berättade “du kanske skata och betala dina gamla notor”, skrattar Carola och syftar till tidigare maken Runar Sörgaard.

Annons

Avslöjandet får David Hellenius att tappa hakan för en kort sekund. Därefter plockar han upp informationen och skickar en sylvass pik till nöjesprofilen:

– Så det var Runar som fick betala? Jag har hört att han har det knackigt med ekonomin, är det för att han åker runt och betalar alla dina notor.

Orden får Carola att skratta förläget. Men något svar på frågan får TV4-tittarna inte höra.

“Hellenius hörna” sänds på TV4 klockan 20.00 på söndagar. 

FOTO: TV4

 

Annons