LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hellenius bryter ihop – efter Henrikssons sexavslöjande

19 nov, 2017 
Malin Ljung
David Hellenius ville ha reda på om Krister Henriksson levde ett rockstjärneliv. Det ärliga svaret om skådespelarens tidigare sexliv fick programledaren att bryta ihop.
Annons

Krister Henriksson, 71, är en av Sveriges mest folkkära skådespelaren. Han har gjort över 150 roller och är kanske på senaste tiden mest känd för att porträttera rollen Kurt Wallander.

Sedan slutet av 80-talet är Krister Henriksson gift med hustrun Cecilia Nilsson och tillsammans har de barnen Tobias, Jenny och Stina.

Men när Krister gästar “Hellenius hörna” avslöjar han att privatlivet före äktenskapet var bra mycket vildare. Under sin tid på scenskolan levde han nämligen ut ordentligt. När programledaren David Hellenius frågar om det gick lätt med tjejerna på den tiden skrattar Henriksson och erkänner:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–  Ja, det var ju 70-talet, det var den här sexuella revolten och alla skulle ligga med alla, säger han obekymrat.

Krister Henrikssons ärliga svar får helt klart David Hellenius att reagera, varpå han ställer följdfrågan:

– Och det gjorde du?

– Ja, det gjorde jag faktiskt. Också åkte man till Köpenhamn och köpte braja, då gick man igång ännu mer. Så jag knullade runt ordentligt, säger Krister Henriksson.

Svaret får David Hellenius att bryta ihop i ett skrattanfall, och sedan tvingas han byta ämne.

Hela intervjun med Krister Henriksson kan man se i “Hellenius hörna” som sänds klockan 20 på TV4. 

FOTO: TV4

Annons