Artikeln innehåller reklamlänkar

Då släpps Handmaid's tale säsong 3 – se nya trailern här

Trailern släppt till The Handmaid's tale säsong 3 – premiär 5 juni.

I februari släppte HBO den första teasern till Handmaid's tale säsong 3 – och nu är äntligen den officiella trailern här. Det hintas om spänning, svek och en storartad revolution. Se trailern här:

Sommaren närmar sig, och så också premiären av Hulus hyllade tv-serie The Handmaid’s tale, som kommer tillbaka med en ny säsong. Serien, som skildrar en dystopi där fertila kvinnor tillfångatas och våldtas i ett våldsamt patriarkat, gjorde succé när den första säsongen släpptes 2017 och sedan dess har två säsonger hunnit släppas.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I februari kom den första teasern till säsongen under Super bowl i USA. Den då sprillans nya teasern kom i små reklamfilmer under den amerikanska fotbollsmatchen, och filmerna utlovade ännu en spännande säsong av succéserien. Det exakta datumet för premiären var däremot inte satt när teaser-filmerna släpptes. Men nu har skaparna äntligen avslöjat att premiären blir den 5 juni, vilket gör vår längtan efter sommaren ännu starkare!

Förutom att premiärdatumet är satt har skaparna även släppt en helt ny trailer till Handmaid’s tale säsong 3. I trailern får vi återigen följa huvudkaraktären June i hennes kamp för att slå tillbaka mot förtryckarstaten Gilead. Det är en upprorisk June som kommer tillbaka i den tredje säsongen och tillsammans med sin allierade är hon redo för krig.

En storartad revolution

Enligt Hulu kommer säsong 3 av The Handmaid’s tale bjuda på optimism, hopp och förnyelse då karaktärerna försöker sätta sig emot sättet de tvingas leva på i Gilead, skriver den amerikanska nöjessajten Hollywood life. Men den bjuder även på svek och en stor kamp.

Den andra säsongen avslutades med att June valde att stanna kvar i Gilead, för att vara nära sin äldsta dotter, Hannah, som hon tappat kontakten med sedan vardagens vändes upp och ner. June lämnade då sin nyfödda dotter till vännen Emily för att de skulle ha en chans till ett bättre liv i grannlandet Kanada.

I trailern till säsong tre märks det tydligt att June krigar för att återigen kunna få tillbaka sin dotter för alltid.

”Om jag ska kunna ändra på saker måste jag ha allierade, allierade med makt”, säger June i trailern och konstaterar:

”Nu måste mamma jobba”.

Se trailern till Handmaid’s tale säsong 3 här:

LÄS MER: TEST: Vem är du i Game of thrones?

LÄS MER: Allt om det episka finalavsnittet av The Handmaid’s Tale

FOTO: Hulu

FRÅN FÖRSTASIDAN