Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är första teasern till Handmaid’s tale säsong 3

Teasern till The Handmaid's Tale säsong 3 har kommit.

Som vi har längtat! Trailern till Handmaid's tale säsong 3 är här – och hade premiärvisning som reklamsnuttar under nattens Super bowl i USA. Se trailern här:

HBO-serien The Handmaid’s Tale tog tittarna med storm när den släpptes 2017. Sedan dess har två säsonger av serien, som skildrar en dystopi där fertila kvinnor tillfångatas och våldtas i ett våldsamt patriarkat, kommit ut. Och en tredje säsong väntas komma under 2019.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Exakt datum när The Handmaid’s Tale säsong 3 kommer att släppas är ännu inte känt, men äntligen får vi en första hint om vad som komma skall. Under nattens Super bowl i USA släppte skaparna Hulu en sprillans ny teaser i form av små reklamfilmer under amerikanska fotbollsmatchen.

Teasern inleds med ord från den amerikanske presidenten Ronald Reagans kampanj från 1984.

”Det är morgon igen i USA. Idag kommer fler kvinnor att gå till jobbet än någonsin tidigare i vårt lands historia. I år kommer dussintals av barn att födas in i glada, hälsosamma familjen. Det är morgon igen…”, säger berättarrösten innan allt plötsligt bryts med bilder på en brinnande dörr.

June fortsätter sin kamp

I teasern ser vi återigen huvudkaraktären June i sin röda slängkappa. Men hennes kamp är lång ifrån över. I slutet av trailern svarar June, som spelas av skådespelaren Elisabeth Moss, 36, på presidentens ord – och skickar en varning.

”Vakna, USA. Morgonen är över”, säger hon

Enligt Hulu kommer säsong 3 bjuda på optimism, hopp och förnyelse då karaktärerna försöker sätta sig emot sättet de tvingas leva på i Gilead, skriver den amerikanska nöjessajten Hollywood life. Men den bjuder även på svek och en stor kamp. Sajten skriver också att säsongen kommer följa Junes motstånd till den dystopiska regimen som råder i Gilead.

The Handmaid’s Tale säsong 2 avslutas med att June väljer att stanna kvar i Gilead för att vara nära sin äldsta dotter, Hannah, som hon tappat kontakten med sedan vardagen vändes upp och ner. June lämnade då sin nyfödda dotter till vännen Emily för att de skulle ha en chans till ett bättre liv i grannlandet Kanada.

Se teasern till The Handmaid’s Tale säsong 3 här:

LÄS MER: Här är första klippen från säsong 8 av Game of Thrones

LÄS MER: Folk kan inte sluta snacka om skräckfilmen Us – se trailern här

FOTO: Hulu

SENASTE NYTT!