Darin Zanyars stora glädjebesked

Darin Zanyar

Precis som många för många andra har det senaste året bestått av en hel del besvikelser för Darin Zanyar.
Men nu kommer han med ett glädjebesked som får följarna att jubla.
”Det känns lite sjukt”, skriver han när han berättar om nyheten.

Den svenska pop-artisten Darin Zanyar blev ett känt ansikte för svenska folket när han var med i Idol år 2004. Trots att han inte vann tävlingen, utan istället snubblade på målsnöret när han kom på andra plats i finalen efter Daniel Lindström, blev han minst sagt populär, och hans karriär fick en raketfart efter programmet.

Sedan dess har Darin varit ständigt aktuell med stora hits som Tvillingen, Step Up och En säng av rosor. Men framgångarna verkar inte ta slut där. Nu berättar han om det stora glädjebeskedet som nådde honom häromdagen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darins tunga besked

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens återförening med exet Joachim

Precis som för resten av världen har det senaste året varit väldigt annorlunda för Darin. Konserter har ställts in och en hel del av stjärnans planer har blivit uppskjutna. Under förra sommaren var han tvungen att meddela sina fans att den kommande turnén tyvärr inte skulle bli av, och som väntat blev många besvikna.

Det kanske inte kommer som en chock nu när jag berättar att min turné tyvärr är inställd. Väldigt tråkigt såklart. Jag såg väldigt mycket fram emot att se er och sjunga för er!”, skrev han då.

I kommentarsfältet var det många som uttryckte sin sorg över att inte få se sin Idol och flera skickade även pepp och uppmuntran. Men nu kan Darin äntligen komma med betydligt bättre nyheter.

Darins stora glädjebesked – hyllas av fansen

Det är på Instagram som han delar med sig av den stora nyheten. Under en bild på sig själv skriver han:

”Fick precis reda på att ni har lyssnat på mig över 400 miljoner gånger på Spotify, att En säng av rosor är 4 x platina och att 30 stycken utav mina låtar gått guld/platina i Sverige. Det känns lite sjukt ... Tack för att ni tycker om det jag gör. Det betyder så mycket!”

Och i kommentarsfältet är hans fans snabba med att gratulera honom för den stora milstolpen, och berättar vad han och hans musik har betytt för dem.

”Du är bäst Darin! Älskar varenda en av dina låtar! De har något särskilt, precis som din helt otroligt gudomliga röst!”, skriver bland annat en följare.

”Ååh vad glad jag blir fina du! Älskar dina låtar så mycket så det finns inte ord för det!”, skriver en annan.

”Grattis Darin. Dina låtar är så magiska. Din röst är den vackraste som finns. Och u är en sådan vacker och sympatisk person. Tack för allt från dig”, skriver en tredje.

Även artisten Benjamin Ingrosso hyllar Darin för framgången genom att kommentera flera röda hjärtan under bilden.

LÄS OCKSÅ: Molly Sandéns kärlekslycka med pojkvännen David Larson

LÄS OCKSÅ: Därför skaffar Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr inte barn

Senaste nytt