Darin Zanyars egna ord om kärlekslivet – så går det

Darin Zanyar

Money for nothing-sångaren Darin Zanyar är en av Sveriges mest folkkära artister.
Nu berättar han hur kärlekslivet är.
– Det är faktiskt inte så svårt, säger han.

Den svenska pop-artisten Darin Zanyar blev ett känt ansikte för svenska folket när han var med i Idol 2004. Sedan dess har hans karriär gått spikrakt uppåt och genom åren har han släppt stora hits som Tvillingen, Ta mig tillbaka och En säng av rosor.

De flesta vet alltså vem Darin är, men trots det vet man inte särskilt mycket om hans privatliv. Men i en intervju med Metal magazine avslöjar han nu hur kärlekslivet ser ut.

Darin om att komma ut – berättar om kampen i kärlekslivet

Det var i samband med prideveckan år 2020 som Darin bestämde sig för att vara öppen med att han är gay och därmed möttes av kärlek från både fans, följare och kollegor. Han har tidigare förklarat att det var som att golvet försvann under honom när han publicerade inlägget och i en intervju med Dagens Nyheter berättar han om tacksamheten över den fina responsen.

– Det var otroligt stort. Jag har dolt så mycket i livet, både detta och annat. Jag visste att det skulle bli en grej men inte hur stort det skulle bli och hur mycket kärlek jag skulle få från bekanta, musiker och gayprofiler från hela världen, sa han då.

I en intervju med tidningen Attitude har han också varit öppen med att dejtinglivet innan han kom ut inte var helt okomplicerat, men att han hoppades på att det skulle bli lättare framöver.

RESA Därför lämnar Benjamin landet – privata bilderna

– Tidigare var det som att komma ut så fort man bara tog en promenad tillsammans med någon annan. Jag tänkte, ”varför inte lika gärna komma ut till allihop”. Men jag har haft tur och träffat några fantastiska personer under åren. Men det har varit väldigt svårt – även om jag inte dejtat så mycket, helt ärligt! Men jag antar att det kommer bli mycket enklare nu, sa han då.

Men hur ser kärlekslivet ut för Darin idag? Nu berättar han.

Darins nya avslöjande om kärlekslivet

Det är i en längre intervju med tidningen Metal magazine som han får frågan hur det är att dejta som offentlig person. De menar nämligen att det måste vara tufft att träffa människor som kändis, något som Darin inte helt håller med om.

– Det är inte så svårt faktiskt. Kanske i Sverige då alla vet vem jag är trots att jag inte känner de, säger han innan han avslöjar hur hans kärleksliv ser ut idag:

– Jag tror att det borde komma naturligt. Jag har inte dejtat särskilt mycket än, men jag borde börja.

LÄS OCKSÅ: Dit flyttar Lars ”Lasseman” och frun Therese efter husförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedt om avancerade ingreppet – har opererat knät

SENASTE NYTT!