LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyar visar upp superkroppen på röda mattan

07 feb, 2024 
Darin Zanyar är inte den som ligger på latsidan när det kommer till träning.
På QX-galan visade han upp sin superkropp och ursnygga outfit.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”Brand logo
Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”

Darin Zanyar, 36, slog igenom som en bomb i Idol 2004. Även om han landade på en andraplats så har Idol öppnat dörrar som han bara kunde drömma om, sedan flera år tillbaka har han även enorma framgångar internationellt.

Under 2022 nådde Darin en speciell milstolpe i karriären. Han blev utsedd till Italiens mest spelade artist på radion, något som han var väldigt stolt över.

”Ett stort tack till alla radiostationer i Italien för att ni gjorde mig till den mest spelade oberoende artisten och dansartisten 2022. Det känns verkligen otroligt! Tack för att ni stöttar mig och fick Italien att dansa till min musik”, skrev då Darin på Instagram.

Darin Zanyar visar upp superkroppen på röda mattan

Det är inte bara karriären som går på räls. Hälsan verkar vara på topp med för artisten. Nyligen ägde QX-galan rum och Darin visade upp sin superkropp på röda mattan.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Darin strålade i sin vita outfit som var ärmlös och på bilderna kan man klart och tydligt se hans muskulösa armar.

Darin Zanyar om hälsan – så håller han kroppen i form

I en tidigare intervju med Aftonbladet har Darin betygsatt hälsan från 1-5 och enligt hans svar verkar hälsan vara på topp.

Annons

– Fyra plus. Jag gjorde ett sånt där hälsotest och då fick jag jättebra. Jag känner mig pigg och alert och jag tränar och käkar bra just nu.

Artisten försöker även att inte äta godis och snacks. När det gäller dryckesväg nöjer han sig för det mesta med stilla vatten och energidryck.

– Jag försöker att inte ha godis och snacks för då är det kört. Då kommer jag bara att vräka i mig allt det där. Så jag brukar försöka säga till dem att bara köra på nyttigt, frukt och selleri och sånt. Roligt. Men Red bull, så att jag får energi. För jag kan inte dricka kaffe. Jag blir konstig av kaffe. Men Red bull funkar av någon konstig anledning, har han sagt till tidningen.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, DARIN ZANYARS INSTAGRAM

Annons