LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyars stora lycka – nu får han äntligen berätta om glädjen

06 dec, 2023 
Oscar Zia och Darin
Darin Zanyar har alltid nya saker på gång.
Nu kan han äntligen avslöja sin kommande spelning som blir i Musikhjälpen 2023.
Precis som Oscar Zia är Darin en populär återvändare till insamlingen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo om Mello och att bli pappa: ”Det sista jag gör”Brand logo
Danny Saucedo om Mello och att bli pappa: ”Det sista jag gör”

Darin Zanyar, 36, slog igenom som en bomb i Idol 2004. Han må ha landat på en andra plats i tävlingen men med den karriär som väntade kan man inget annat än att kalla honom för en vinnare.

För Darins del har Idol öppnat dörrar som han bara kunde drömma om, sedan flera år tillbaka har han även enorma framgångar internationellt.

Darins stora lycka i Sverige – efter tiden utomlands

Så sent som i fjol utseddes Darin dessutom till Italiens mest spelade artist på radion, något som han var väldigt stolt över.

”Ett stort tack till alla radiostationer i Italien för att ni gjorde mig till den mest spelade oberoende artisten och dansartisten 2022. Det känns verkligen otroligt! Tack för att ni stöttar mig och fick Italien att dansa till min musik”, skrev då Darin på Instagram.

Annons

Men nu förtiden får vi glädjande nog se honom på svensk mark allt oftare. Darin lever däremot i Palma på Mallorca men relativt ofta befinner han sig i Sverige för olika spelningar. I somras fick svenska folket ta del av Darins magi när ledde Allsångsscenen är din. Han fick då en egen timme live från Sollidenscenen på Skansen efter att ha gästat Allsång på Skansen.

Darin Zaynars nya uppdrag – återvänder till Musikhjälpen likt Oscar Zia

Under hösten väntade därefter en arenaturné och nu kommer nästa glädjande besked. Världsstjärnan är nu klar som en av gästerna till Musikhjälpen 2023. I sändningen som i år programleds av artisten Oscar Zia, komikern Sofia Dalén och P3-profilen Linnea Wikblad kommer alltså även självaste Darin att kliva in.

Det är inte första gången vi får se Darin i Musikhjälpen, han är nämligen en veteran precis som Oscar Zia.

– Tredje året i rad, och Musikhjälpen börjar kännas som hemma! Det är stökigare än någonsin i världen, och jag har en ganska tung känsla i kroppen. Musikhjälpen är inte lösningen, men det är en början, ett steg på vägen, säger Oscar Zia i ett pressmeddelande.

Den 12/12 klockan 19.00 kan du se Darin i Musikhjälpen.

FOTO: TT

Annons