TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Darin visar upp superkroppen – följarnas starka reaktioner

15 jul, 2022 
Darin Zanyar har blivit en folkkär artist och låtskrivare. Efter den lättklädda bilden reagerar fansen på utseendeförändring.
Se bilden på Darin superkropp här!
Annons
Darin Zanyar klar för Barncancergalan – Det svenska humorpriset 2020Brand logo
Darin Zanyar klar för Barncancergalan – Det svenska humorpriset 2020

Artisten Darin Zanyar, 35, tog hela Sverige med storm när han slog igenom i Idol år 2004. Darin var minst sagt populär och var en riktig flickidol.

Han har även medverkat i Så mycket bättre år 2012. Rykten om hans kärleksliv har länge cirkulerat och ett romansrykte med artisten Maja Ivarsson, 42, var mycket omtalat under programmets gång. Darin har förklarat att det endast var vänskap mellan dem, fast att de var väldigt nära i det folkkära tv-programmet Så mycket bättre.

– Det är väl klart att det inte var fejk. Det var genuint och det var på riktigt. Sen att inte vi är ett par i dag, eller blev ett par efter det… Men just där och då var ju känslorna på riktigt, har Maja sagt till till Aftonbladet.

Annons

Darins besked: ”Jag är stolt att vara gay”

Darins kärleksliv har varit ett hett och omtalat ämne under en längre tid. I augusti 2020 berättade Darin om sin sexuella läggning, Darin kom ut som gay. Ett besked som möttes av enormt mycket kärlek och stöd från alla hans fans och vänner.

”Alla i världen borde kunna få vara stolta och accepterade för vilka de är. Jag vet hur svårt det kan vara”, skrev Darin på Instagram och fortsatte:

”Det tog ett tag, men jag är stolt att vara gay”.

Visar upp nya superkropp: ”wow”

Darins karriär går som på räls. Han har haft fullt upp med sina konserter och spelningar och det verkar som att han njuter av sitt liv till fullo. Hans musik toppar även listorna i Italien.

”Jag är topp 10 i Italien igen med min nya singel Superstar!!! Min andra låt i år. Det känns galet!!! #1 på danslistan och #1 på den oberoende lista och #5 mest spelade låten på radio i landet! Grazie Mille Italia”, skriver Darin på sin Instagram.

I ett av hans senaste inlägg på Instagram visar han upp en bild när han står på stranden. Kommentarsfältet strömmar om hans nya superkroppen, fansen ger honom massa med beröm och kärlek.

Åh, din glädje är vår glädje, Darin så himla underbart”, kommenterar en person på Darins Instagram.

En annan kommenterar:

Wow så fin du är, beautiful

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons