Därför vill tittarna byta ut Casper Janebrink i Bingolotto – efter händelsen

Casper Janebrink

Efter den senaste sändningen av Bingolotto reagerar tittarna. Nu vill de byta ut Casper Janebrink.

”Vet inte om det blir igen”.

0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Agneta Sjödin, 54 och Casper Janebrink, 51 har programlett BingoLottos Sommarkväll varje söndag under förra sommaren. Det var i samband med att det folkliga TV4 programmet Bingolotto firade 30 år – som det för första gången sändes även under sommaren.

Då fick Stefan Odelberg, 48, och Lotta Engberg, 58, ta ett välförtjänt sommarlov medan programledaren Agneta Sjödin och musikern Casper Janebrink klev in som vikarier – med stor entusiasm! På sin Instagram uttalade Casper sig om uppdraget:

”Det ska bli himla kul att få göra detta med Agneta”, skriver Casper.

Den okända relationen mellan programledarna

Lotta Engberg är en erfaren programledare, och när det blev officiellt att hon skulle leda programmet tillsammans med musikern Casper Janebrink reagerade tittarna med det blandade reaktioner. En del fundera över hur Casper alls skulle hinna, då han även deltog i Så mycket bättre 2021 och även hade en turné med Arvingarna. – många undrade över bakgrunden till valet av programduon. I en tidigare intervju med Hänt har Casper berättat om sin tidigare relation till Lotta:

– Vi har träffats i alla fall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, sa Casper då till Hänt.

Många tittare var nöjda med TV4s nya satsning, och Hänt har frågat Casper om han kommer leda Bingolotto även i sommar.

– Det hade varit väldigt roligt om frågan skulle dyka upp igen, berättade Casper då.

Han vill tittarna se istället för Casper Janebrink

Det står än inte klart ifall blir en sommarsändning av Bingolotto även i år, eller vem som i så fall skulle leda det programmet. Men i den senaste sändningen klev en ny person in – och gjorde sån succé att han fick tittarna att vädja till TV4. Det var nämligen artisten Chris Kläfford, 33, som tog över tv-rutan med sitt lugn. På TV4s Facebook ramlar kommentarerna in..

”Där har ni ju honom ni ska tillsammans med Agneta på BingoLottos Sommarkvällar. Chris skulle passa perfekt med Agneta där, han är lugn, precis som Agneta”, skriv en.

”Där har ni ju honom ni ska tillsammans med Agneta på BingoLottos Sommarkvällar. Chris skulle passa perfekt med Agneta där, han är lugn, precis som Agneta”, skriver en annan.

”Chris skulle ni ju ta in som programledare emellanåt, vilket lättsam o ödmjuk kille! Hade passat perfekt som det”, skriver en tredje.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!