LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Niclas Wahlgren vara med i Wahlgrens värld

13 jul, 2023 
Johanna Talamo
Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren
Sedan 2016 har vi fått följa familjen Wahlgren/Ingrosso i den populära realityserien Wahlgrens värld.
Men Pernilla Wahlgrens bror, Niclas har aldrig medverkat – nu berättar han varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

I hela 13 säsonger har vi fått följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i realityserien Wahlgrens värld. Serien kretsar till största del kring Pernilla och Bianca men man får också möta andra familjemedlemmar och vänner.

Benjamin Ingrosso och Niclas Wahlgrens frånvaro i Wahlgrens värld

Niclas Wahlgren avböjde redan från början att medverka i serien, i en tidigare intervju med Aftonbladet har han dock berättat att detta inte speglar syskonens relation i verkligheten.

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker, sa han till tidningen då.

Pernilla Wahlgrens son Benjamin Ingrosso medverkade i serien till en början men emellertid valde även han att inte synas, något som han tidigare berättat om i podcasten Talk to me.

– Jag håller mig borta från just det och gör mitt egna reality på TV4 istället. För att fokuset ligger på något annat i Wahlgrens värld, sade han då.

Därför vill Niclas Wahlgren inte medverka i Wahlgrens värld

I podcasten Nemo möter en vän berättar Niclas Wahlgren om beslutet att inte medverka i serien och hur systern Pernilla reagerade på beslutet. Han börjar med att förklara att offentligheten ofta är en baksida för att kunna göra det man brinner för. Som i Benjamin Ingrossos fall, musiken är hans passion och kändisskapet kommer på köpet.

Annons

– Man kan därmed välja om man vill synas eller vill höras, ibland kan det vara bra för att uppmärksamma något, men inte bara för sakens skull, säger han varpå Nemo Hedin frågar:

–Är det därför du och Benjamin inte varit med i Wahlgrens värld?

Niclas Wahlgren påpekar då att frågan är känslig eftersom det gäller familjen och han vill inte säga något dumt, men att det förmodligen stämmer att det är anledningen. Han fortsätter med att säga att han är imponerad över att serien hållit igång i så pass många säsonger.

– Jag tycker dessutom att det där är Pernillas grej och om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag inte att det skulle hålla mer än 2-3 säsonger. Folk har ju vuxit upp med det där nu, jag vet inte ens hur många säsonger det är, sjukt mycket, säger han.

Niclas Wahlgren förklarar att han var väldigt tydlig från början att han inte skulle medverka i Wahlgrens värld och säger att Pernilla med tiden dessutom slutat fråga.

–Hon var på mig att vara med i början men inte nu på sistone. Jag var dock väldigt tydlig, så ja, jag har blivit kallad för både det ena och det andra, säger han.

FOTO: Claudio Bresciani / TT / Karin Törnblom/TT

Annons