LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Loreen skaffa barn med pojkvännen Charli: ”Vet hur man gör”

16 maj, 2024 
Linn Seipel
loreen charli ljung
Loreens biologiska klocka tickar inte, berättar hon i en ny intervju.
Nu förklarar artisten varför hon troligtvis aldrig kommer bli mamma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslornaBrand logo
Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna

Artisten Loreen, 40, blev förra året historisk då hon som första kvinna vunnit Eurovision Song Contest två gånger. Detta med låten Tattoo, som också blev den sjunde svenska segern genom historien.

Privat är Loreen tillsammans med pojkvännen Charli Ljung, som syntes vid artistens sida som ett stort stöd under tävlingarna. Något hon då uttryckte en stor tacksamhet över.

– Det är familj för mig och det är inte bara han utan det är flera andra. Den här gången har jag väldigt många människor som är synkade med mig, som har samma värderingar och som sänder ut samma typ av vibration, sade Loreen till Expressen då och fortsatte:

– Det är därför den är upplevelsen är helande för mig, jag har aldrig varit med om något liknande, det är sjukt vackert. Det känns grymt bra att ha människor som man också tycker är lite jobbiga ibland.

Loreens kärlekslycka med Charli Ljung: ”Trygghet”

I en ny intervju med Hemmets Journal berättar hon mer om relationen:

Annons

– Han känner mig väldigt väl och det är en trygghet att ha någon vid sin sida som har varit med under så lång tid, säger Loreen till tidningen.

Hon påtalar också vikten av att inte kompromissa alldeles för mycket med sig själv i en relation.

– Det är enormt viktigt att ha sitt eget liv, annars tror jag att man tar död på hela attraktionen, menar Loreen och fortsätter:

– Människor med stort kontrollbehov kan nog tycka att den biten är rätt svår.

Därför vill Loreen inte ha egna barn – planerar att adoptera

Paret har inga barn och som det ser ut idag kanske det kommer förbli så. I samma intervju förklarar hon att den biologiska klockan liksom inte tickat igång.

– Jag kommer ju från en stor familj, och har många släktingar, vilket gjort att jag haft barn runt omkring mig nästan hela mitt liv. Jag kan hantera barn, vet hur man gör. Men bestämmer man sig för att bli förälder en dag så måste det finnas total närvaro och just nu vet jag inte om mitt fokus finns där. Den dagen vill jag kunna ge det utrymme barnet behöver.

Om det blir barn i framtiden återstår och se. Men om hon ska bli mamma kommer det troligtvis ske genom adoption, berättar Loreen avslutningsvis.

FOTO: Jessica Gow/TT, TV4

Annons