LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt om Loreens pojkvän Charli Ljung: Ålder, pappa och Gotland

11 maj, 2023 
Loreen och Charli Ljung
Artisten Loreen brukar inte vilja prata om sin pojkvän.
Men vem är då hennes mystiska kärlek?
Här är allt vi vet om Charli Ljung.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslornaBrand logo
Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna

Sveriges representant i Eurovision Song Contest 2023 Loreen, 39, väljer gärna att hålla kärlekslivet privat. Men hon har ju faktiskt någon som hon håller kärt, och det är ingen mindre än pojkvännen Charli Ljung.

Här är allt vi vet om Charli!

Hur gammal är Charli Ljung?

Charli är faktiskt född på alla hjärtans dag – den 14 februari 1984.

Han är alltså 39 år gammal, och är därmed ett år äldre än flickvännen Loreen.

Hur länge har Loreen och Charli Ljung varit tillsammans?

Hur länge har då de två turturduvorna egentligen varit tillsammans? Något exakt datum vet vi tyvärr inte. De vi däremot vet är att det var under Melodifestivalen 2023 som hon först gick ut med att hon hade en pojkvän.

– Jag kan säga så här. Ja, jag har någon. Men låt oss inte prata om det, sa Loreen då till Aftonbladet.

Kort därefter blev det klart att den där ”någon” faktiskt var Charli, och han fångades på bild för första gången i mars 2023 i samband med Mello.

Annons

– Anledningen till att jag inte pratar så mycket om min partner är för att jag respekterar hans integritet, han är inte så intresserad av att vara i rampljuset, har Loreen tidigare sagt till Expressen.

Charli och Loreen bor på Gotland – lyxgåvan från pappan

Loreen och Charli är idag sambor, och bor tillsammans på Gotland. Att det just blivit Gotland är ingen tillfällighet. Charlis föräldrar har nämligen drivit en anläggning, med anor sedan 1920, på ön som innefattat allt från hotell, restaurang till en gästhamn.

Och föräldrarna verkar ha planerat för att paret ska få en framtid på ön. Expressen har tidigare rapporterat att marken sedan några år tillbaka styckats av, och Loreen står idag som lagfarna hälftenägare genom en så kallad gåva, till ett värde av 4,1 miljoner kronor. Med andra ord, ingen dålig gåva!

Enligt det avtal som gjorts får inte Loreen överlåta sin hälft utan att först ha erbjudit sin pojkvän att köpa ut henne.

Annons

Är Charli Ljung på plats på Eurovision Song Contest 2023 i Liverpool?

Nu undrar vi såklart om Charli är på plats i Liverpool, England, där Eurovision Song Contest 2023 tar plats, och svaret på frågan är ja!

Under den första semifinalen filmades Loreen och hennes team i greenroom då hon fick veta att hon tagit sig vidare till final. Då syntes artisten resa sig upp och skrika ut sin glädje, och tätt intill henne satt pojkvännen Charli.

Loreen och Charli Ljung
Loreen och Charli Ljung på plats i Liverpool.

Vad jobbar Charli Ljung med?

Till vardags arbetar Charli som fotograf, och har plåtat med stora varumärken som Gina tricot och Åhléns. Han har dessutom vid flera tillfällen tagit officiella bilder på Loreen. Charli var även på plats under Melodifestivalen turnén 2023 och fotade flickvännen.

Vad heter Charli Ljung på Instagram?

På Instagram heter Charli @studio_charliljung. Där delar han till stor del med sig av professionella bilder som han själv tagit, och det inkluderar en hel del bilder på Loreen!

FOTO: Jessica Gow/TT

Annons